Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי הונדה סיויק 5D 2009 אוטומט

65 אלף קמ ..אחרי טיפול

שמתי לב לאחרונה רק שהמזגן פועל יש לי רעידות לפני עצירה מוחלטת - הכוונה שאני בא נגיד לעצור ברמזור אז ממש לפני העצירה המוחלטת אני מרגיש רעידות מעצבנות בהגה.

מזה יכול להיות?

בנוסף שהמזגן דולק מידי פעם שהרכב עומד יש כל איזה שתי דקות רעידות קלות ..אבל אולי זה טבעי לא יודע

פורסם

הרעידות מורגשת בהגה בלבד? או הכל הרכב?

זה אותם רעידות שהמזגן דולק בעמידה?

אם התשובה כן לשתי השאלות האחרונות, מדובר בהלאת סלד שמתרחשת שיש צריכת זרם גדולה(או שהמדחס מתחיל לעבוד).

סתם קוריוז מעניין, שהמנוע חם הוא נמצא בין 600 ל700 סלד , הדלקת אורות גבוהים תגרור רעידה דומה מהמנוע.

רעידה מוכרת בסיויק.

תקין.

פורסם
הרעידות מורגשת בהגה בלבד? או הכל הרכב?

זה אותם רעידות שהמזגן דולק בעמידה?

אם התשובה כן לשתי השאלות האחרונות, מדובר בהלאת סלד שמתרחשת שיש צריכת זרם גדולה(או שהמדחס מתחיל לעבוד).

סתם קוריוז מעניין, שהמנוע חם הוא נמצא בין 600 ל700 סלד , הדלקת אורות גבוהים תגרור רעידה דומה מהמנוע.

רעידה מוכרת בסיויק.

תקין.

כן זה אותה רעידה..הרעידה בהגה בלבד

באמת תקין? כי לא זכור לי שהיה לי את זה לפני. שהרכב חדש גם מתבצע אותה רעידה?

פורסם

גם לי הייתה אותה תופעה (נראה לי) בסיוויק 2002 1600 אוטומטית

רק כשהמזגן עובד כשמגיע לעצירה או לקראת עצירה מוחלטת היה רועד כזה כאילו נכבה ואז מסתדר

ניקוי יסודי של המצערת יכול לעזור לעיתים...

• תוכן חדש...