Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בעוד חודש, הסוזוקי קרוסאובר שלי חוגגת שנה ובכך מגיע הטיפול הראשון שלה.

היא המכונית הראשונה שלי שאיכפת לי ממנה.

אני אשמח לדעת איפה באזור השרון/ת"א (כרגע גר בכפ"ס) הכי כדאי לטפל ברכב בשנים הקרובות.

חשבתי לטפל במוסך יבואן בפ"ת אבל ראיתי קצת בפורום אחר על ביקורות לא טובות וחוסר מקצועיות.

יש לכם אולי המלצה בשבילי? המקצועיות חשובה לי יותר מהמחיר.

תודה רבה!

פורסם

תודה רבה על ההמלצה!

אני מאד אוהב את האוטו וגם אישתי, נסענו איתו לאילת ולצפון, עשה הכל בצורה יפה מאד.

סך הכל עברנו מיונדאי גטס אז כל אוטו הוא שידרוג :) אבל אנחנו מרוצים מאד, שקט, בנתיים בלי עין הרע ללא תקלות.

זה KEYLESS אז אתה רק שם קוד ונוסע, לא צריך לחפש את המפתחות (כמו אחרי שאתה סוחב 8 תיקים לים/בריכה). אפשר לפתוח את הדלתות עם כפתור על הדלת, עוזר אם אתה סוחב דברים ורוצה לנעול את הדלת בלי המפתח.

יש משענת ליד, שגם לא לכל המכונית בקטגוריה יש (לדגמי שנה שעברה, לא מעודכן להיום), תאי איכסון טובים, תאורה לרגליים בלילה בתוך האוטו, מזגן חזק שמקרר את האוטו מהר וגם הוא מפוצל. בקיצור השקיעו איפה שחשוב (לדעתי) לנהיגה בסיסית נוחה ובטוחה.

כל עוד אתה לא נהג מרוצים ומחפש לדפוק גז בכל רמזור, ומחפש אוטו חסכוני יחסית ונוהג רגוע אז זה אחלה אוטו.

בעליות רציניות הוא קצת נחנק בטורים אבל מחזיק יפה, 90% הנסיעות שלנו היא מישורית.

התא מטען גם סבבה ביחס לשאר הקרוסאובר (לפחות מלפני שנה, רנו רפטור , פ'גו 2008, שברולט טרקס), אנחנו כרגע עם ילד אחד, אבל עם עגלה מאחורה אפשר לשים עוד הרבה דברים. (שולחן מתקפל, כסאות מתקפלים ועוד ) .

קנינו בסוכנות כפ"ס התקינו לנו מערכת אנדרויד עם אחריות של 3 שנים (בתוספת תשלום כמובן), שהיא מעולה, וויז עובד מצויין, יוטוב וכו'.

אם יש לך עוד שאלות , תשאל :)

פורסם

תודה, אני בעוד שבועיים אמור לקבל רכב כזה רק עם גיר ידני.

איך הרכב מבחינת נוחות נסיעה ונוחות הנהג?

חיים רק פעם אחת תנצל אותם.

• תוכן חדש...