Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.

מבקש את המלצתכם למסעדה, באיזור המרכז בלבד (!), כשרה (חייב), לעריכת אירוע משפחתי לכ-30 עד 40 איש.

תפריט בשרי. עלות מתוכננת לסועד (הערכה שלי) כ-120-130 ש"ח (אם אני לא בכוון או שאוכל מצד שני גם לחסוך - אשמח אם תאירו את עיניי).

רצויה מאוד נגישות טובה (יש אנשים מבוגרים) וחנייה סמוכה.

שאלה נוספת בנושא זה - האם למישהו יש ניסיון זה או אחר במסעדת סמרקנד (בוכארית) באור יהודה ? (טיב האוכל, שרות...?)

תודה ויום טוב לכולם :)

alfa 156 2.5.

פורסם

מסעדת אחלה בפתח תקווה, בשר מצויין, שירות מעולה, טרי, חם ובשפע, אנחנו ערכנו יום הולדת לאבא, והיה ממש טוב, ואני בררן במסעדות, אך זאת הייתה מצויינת אם אתה מחפש גריל בשרים וכל הנלווה אליו. יותר מזה בתום האירוע כל מה שנשאר נארז בטייק אווי, ובשקיות.

התענוג שמוביל אותך

• תוכן חדש...