Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה.

למישהו יש ניסיון עם ערכות לתיקון שפשופים בג'אנס סגסוגת אלומיניום?

יש לי כמה שפשופים בג'אנטים וחשבתי לבדוק הצעות מחיר במקומות מסויימים. ברגע של חוכמה עילאית עברה לי המחשבה בראש לבדוק באיביי לגבי ערכה לתיקון עצמי. מצאתי את הערכה הזו. למישהו יש ניסיון עם זה? יש רעיונות למה זה לא כדאי, האם זה יכול לפגוע בג'אנט? התהליך הוא בעקרון שיוף של מקום השפשוף, מריחת חומר מילוי, שיוף כדי להחליק, צבע ובסוף לכה.

בעקרון בשביל המחיר זה נראה לי כמו ניסיון נחמד לעבודה עצמית. נראה לי שהדבר הכי נורא שיכול לקרות זה שלא תהיה התאמה מלאה בין הצבע המסופק לצבע של הג'אנט.

הנה הדגמה:

• אחראי פורום
פורסם

ראיתי את הערכה הזו פעם, על פניו נראה כתהליך נכון לתיקון, בוודאי יותר מאשר מילוי עם חומר פחחות.

לגבי הצבע, מקסימום עושים עוד פעם. מניח שבצבע ה"טבעי" שרוב הג'אנטים מגיעים איתו, תהיה התאמה טובה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

להבנתי השיטה המוצגת גרועה ותיתן תוצאות חלשות, החיסרון העיקרי שלה הוא שימוש בצבעים מקורבים שלא יתאימו ב- 100% לגוון החישוק וכתוצאה מכך יתקבל כתם מכוער.

אני נוהג לתקן שפשופים קלים עם מריחה במכחול של צבע כסף ומילוי שכבת צבע (מקומית - בלי לגלוש לאזורים שלא נפגעו) עד שהיא בולטת מעבר למפלס הצבע המקורי.

כשמגיעים לזה מחליקים אותה עם כמה שפשופים עדינים בנייר 2000, מעבירים שכבת פיניש דקיקה ועליה מריחה מינורית של לכה.

עם יד טובה אפשר להגיע לתוצאות יפות.

• אחראי פורום
פורסם

צביעה מקומית היא אף פעם לא מדוייקת ב-100 אחוז. תיקון הנזק הוא נכון, זה חומר עם בסיס אלומיניום ונראה טוב יותר לצורך מילוי שקע או פגיעה עמוקה, כמובן אם צריך.

לשיפשוף שטחי לא הייתי משתמש בערכה הזו אלא מתקן מקומי כמו שתיארת.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

איתי - מסכים לגמרי.

בכל זאת ישנה נקודה עקרונית שמציקה לי בדרך התיקון שהוצגה - הבחור שם לקח שפשוף מינורי שמתאים לתיקון במכחול והפך אותו לתיקון מז'ורי שמשתרע על שטח גדול יחסית.

במובן הזה הוא קלקל יותר מאשר תיקן.

פורסם

מכירים פתרון לג'אנטים עם גימור ניקל מבריק?

ודבר נוסף- ממתי שולחים תרסיסי לחץ בדואר?!

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...