Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

מעוניין לרכוש רכב לאשתי עד סכום של 30,000 שקלים

מתלבט בין מספר רכבים

1. מיצובישי לנסר קלאסיק בין השנים 2005 עד 2009

בדגש על דגם הספורט שכולל גאנטים מגנזיום קצאיות בכול האוטו הגה ספורט ועוד...

2. סובארו B4 עד שנת 2.0 בדגש על דגם R שמגיע עם 165 סוסים

3. סובארו אימפרזה עד שנת 2007 בנפח 2.0 בדגש על דגם R שמגיע עם 160 סוסים

4. טויוטה קורולה או ראנקס עד שנת 2006

5. או בכלל ללכת על איזה גיפון כמו הקיה ספורטאז משנים 2002 עד 2004

אשמח לעזרה לידע ולהמלצות...

תודה מראש תומר.

פורסם

מה הצרכים שלך מהרכב?

האם הצורך בג'יפון שווה רכב בן 13 כבר?

בנוגע לקורולות, תיזהר מאלו שיוצרו בין השנים 2003-2004 קיימות להן בעיות בוצה וממירים קטליטים(גם לרנקס הלא טורקית).

תלוי מה אתה מחפש, סובארו B4 לא תהיה אובר קיל ביחס לצורך שלך? זה רכב גדול יותר עם מנוע גדול יותר ולכן אם אתה לא צריך את ה"גודל" אולי שווה לך לרדת ממנה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

לדעתי כדאי יונדאי אקסנט , די חסכוני, אמין, תא מטען גדול, אחזקה זולה אגב ממליץ על ה1.6 יש לי את ה1.4 והוא די עגלה שנת 2009

פורסם

מה אתה רוצה מהרכב? האם יש אפשרות לחרוג מעט מהתקציב?

מה אופי השימוש? בעיר? מחוץ לעיר? כמות הק"מ בשנה? כמה אנשים הולכים לנסוע ברכב?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה על התגובות חברים

הרכב נוסע 80 אחוז נסיעות עירוניות

הנהג היחידי ברכב היא אשתי

התקציב הינו עד 30 עם אפשרות להוסיף עוד כ-5

אשתי לא נהגת עדינה לכן אני צריך רכב לא מתפרק מכול באמפר

האם ישנו איזה גיפון מעניין בטווח מחירים האלה?

פורסם

נראה לי שאתה מחפש את רכב החלומות שלך ומתרץ את רכישתו ברכישה לאשה.

לדרישות שלך מתאימה סופרמיני או אפילו מכוני מיני, אבל קרוב לודאי שתהיה בלי ה-bells and whistles שאתה מחפש.

אם אתה מחפש רכב כדי לעשות רושם (בעיקר על עצמך) בחר ברכב לפי הג'אנטים והחצאיות.

אם אתה מחפש רכב שימושי עבור אשתך הגדר מחדש את הדרישות ותגלה עולם שלם של דגמים הרבה יותר חדישים, בטוחים וחסכוניים, אבל מה - בלי כל מיני מדבקות נוצצות ומנועים רועשים ומאי דלק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ידידי הטוב

אם היית מכיר אותי היית יודע שאני ממש לא מחפש את הפוזה והחצאיות כמו שאתה אומר

אגלה לך משהו על אוסף המכוניות שיש לי ואלה שמכירים אותי יאמתו זאת

1. פיאט אונו טורבו דור ראשון שנת 86

2. פולקסוואגן גולף דור ראשון שנת 82

3. פולקסוואגן קאדי דור ראשון שנת 84

4. פולקסוואגן פולו 16V שנת 98 מהמיוחדות בארץ

לכן עכשיו נראה לי שהכול ברור שאני מחפש רכב לאשתי בלבד!!!

ומה לעשות אשתי רוצה רכב מפואר וגדול וחשוב שיהיה עמיד מאוד כי אשתי נהגת שודים...

פורסם

בקיצור - אתה מחפש רכב פוזה ולא רכב שמתאים לצרכים שהגדרת. לגיטימי בפוסט הראשון הדגשת שאתה מחפש מיצובישי עם ג'נטים קלים וחצאיות, ובפוסט האחרון ציינת שזה לא מה שאתה מחפש. בבקשה תסגר על עצמך.

שכחת לציין דבר חשוב: מה הגברת רוצה. בסופו של דבר היא זו שתצטרך להתמודד עם התנועה העירונית הצפופה והחניה במקומות מוגבלים. אם היא נהגת גרועה כפי שאתה מתאר עדיף לא לתת בידה כלי עם פוטנציאל גדול לנזקים, כולל לתביעות צד ג'. עדיף לתת לה רכב קטן וזריז שייכנס לכל חור. ואפילו אחד מוחלש שלא יאפשר לה לנהוג בפראות. אבל זה אני שממש לא מתרשם מרכבים גדולים שלא מתאימים לצרכים, מעדיף רכב קטן ויותר צעיר שגם יצרוך פחות דלק וגם יבקר פחות במוסך. לשיקולך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...