Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך המלצה לכמה תכשירים ואביזרים לניקוי הרכב:

1. איפה ניתן לרכוש ONR ירוק? הייתי באוטודיפו וכמובן שאין להם (חוץ מריחנים לרכב ומוצרים ג'נריים לניקוי אין שם באמת משהו איכותי).

2. צריך המלצה למברשת לניקוי הג'נטים + מברשת לניקוי הצמיגים...

כמובן שאפשר לנקות את הג'אנט רק עם ספוג אבל אני צריך מברשת דקה כדי להגיע למקומות היותר בעיתיים כמו

הקאליפרים ופנים הג'אנט.

4. לצורך ניקוי עם ה ONR אני משתמש בכפפת מיקרופייבר פשוטה, זה לא עושה סווירלים נכון?

5. אני צריך המלצה למטלית לניגוב הרכב + המלצה לדרך שטיפה טובה ככה שהניגוב יהיה מיטבי.

עכשיו עוד משהו קטן בנוגע ל ONR הירוק, הוא משמש כתחליף שמפו לכל דבר ועניין נכון? הבנתי שהוא נותן ברק והגנה טובים מאוד לרכב.

תודה :)

• תוכן חדש...