Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שלנו עבר תאונת דרכים אתמול והוגדר הבוקר על ידי שמאי (מטעם חברת הביטוח) כטוטאל-לוס.

היות ואני עדיין דיי מנוטרל, אבא של אישתי טיפל במוסך והשמאי (וגרירת הרכב למוסך ממקום התאונה בזמן שפונתי לבית החולים).

להפתעתי, שמעתי ממנו היום שהמוסך כבר מפרק את הרכב לחלקים לאחר שהשמאי קבע שהרכב הוא טוטאל לוס, וזאת מבלי ביקשו או קיבלו לכך אישור מאיתנו (ואנחנו לא קיבלנו עדיין אישור כלשהו מחברת הביטוח או השמאי שמחכה להפניית עבודה מחברת הביטוח).

האם זו התנהגות מקובלת? איך מוסך מפרק רכב לחלקים שאינו שלו?

(מדובר במוסך המרכזי של יונדאי.)

פורסם

האמת אני לא אתפלא אם הם מפרקים ללא אישור, הרי מי ישים לב שחסר איזה מנגנון נעילה או איזה תא כפפות?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

במידה והרכב אובדן גמור, הוא עובר לבעלות חברת הביטוח והיא מפצה אותך לפי הערך שלו ועושה בו כרצונה.

מה הדאגה שלך?

האם יש סיבה ספציפית שאתה חושש מכך שהרכב "מפורק"?

פורסם

זה דבר די מקובל, כשהרכב שלי היה טוטאל-לוס ראיתי שהמוסך ישר מחליף את המצבר שלי במצבר כנראה גמור ולך תדע איזה עוד חלקים כאלה ואחרים פירקו מהאוטו.

פורסם

אני חושש בעיקר בגלל שלא היה בוחן במקום (היו דיי הרבה תאונות אתמול בבוקר באיזור ממה ששמעתי) וזה קצת מרגיש לי כמו אובדן של ראיות למקרה שאני אזדקק להן.

פורסם

NIGHTWING - הרכב צולם על ידי השמאי, אז אני מניח שזה תיעוד מספק.

בנוסף, אם לא מדובר בתאונה קטלנית (חס וחלילה) הסבירות שבוחן יבדוק את הרכב במוסך היא אפסית.

4REAL - בגלל זה מישהו מטעמו היה במוסך, ואני מניח שזה היה הדבר הראשון שהוא היה עושה.

פורסם

גניבה לכל דבר, רק שהדבר כלכך נפוץ שהפך כבר לנורמה

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

לגבי דברים אישיים, מערכת יקרה וכו' אז שכחתי לציין שזה אחד הדברים הראשונים שעשיתי ברגע שהרכב ירד מהגרר במוסך, הגעתי ופירקתי את המערכת, רמקולים וכל מה שאפשר להוציא ששייך לי.

• תוכן חדש...