Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהם הסימנים שהגיר של הרכב מתחיל לשבוק חיים?

יש לי מיצובישי לנסר קלאסיק 2006 120 אלף קילומטרז,אוטומט.

שאני נוסע שאני לוחץ על הגז הרכב מעביר הילוכים יפה .שאני עוזב את הרגל מהגז ונותן לאוטו "לשוט" הרכב מוריד הילוכים בצורה יחסית מורגשת בלימת מנוע ממש כמו רכב עם תיבה ידנית.

לדוגמא אני בהילוך 3 אני עוזב את הרגל מהגז ונותן לאוטו לשוט,הוא מוריד מהירות ואז שהוא צריך להוריד להילוך 2 הוא בולם טיפה את הרכב (בלימת מנוע) לשנייה אחת ואז ממשיך רגיל ואז שוב שהוא מגיע למהירות יותר נמוכה והוא צריך להוריד להילוך 1 אז שוב פעם הוא בולם בלימת מנוע לשנייה אחת ואז עוצר עצירה מוחלטת.

הוא מתנהג כמו תיבה ידנית(וכן אני יודע שיש לרכב הזה טיפטרוניק אבל אני לא משתמש בו הוא על מצב D ! )

פורסם

נשמע לי כמו ייצוב טורים לא מיטבי.

קרה לי ממש ככה כשהמצערת שלי לא הייתה מכוונת, כשאתה עוזב את הגז המצערת צריכה להיות פתוחה למצב IDLE (זה קורה אוטומטית) ואם היא לא עושה זאת אתה תרגיש בלימה מורגשת.

איך הסל"ד סרק שלך? בהתנעה ראשונה, במנוע קר וחם ?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...