Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ובת הזוג שלי נוסעים לירושלים מחר, שמענו על מסעדת ״שוק מחנה יהודה״ ואפילו סגרנו מקומות ואז הצצנו קצת בביקורות שבאינטרנט והן לא טובות כ״כ.

אשמח להמלצות למסעדות (רצוי לא כשרות שמגישות חמץ) בירושלים, גם אם במחיר גבוה שיתנו תמורה טובה למחיר.

תודה מראש!

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

לא בסגנון דייט, לא איכפת לנו מ״יוקרה״...רוצים להנות מאוכל טוב ביחד.

כבר הרבה זמן ביחד ככה שאין את מי להרשים

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

לפי השרימפס שבתפריט המסעדה לא כשרה, מה שמעלה את הסבירות לקבלת לחם :)

תודה לך ידידי

פורסם

מה התקציב?

יש אחלה פלאפל ב16 שקלים בשוק, ואפשר גם שעזרא קדם יבשל לחם בביתו תמורת 1500 שקלים לאדם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
מה התקציב?

יש אחלה פלאפל ב16 שקלים בשוק, ואפשר גם שעזרא קדם יבשל לחם בביתו תמורת 1500 שקלים לאדם.

וכשאני אומר לחם אני מתכוון ללכם. אולי גם לחם, אבל זו לא הייתה הכוונה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני יכול להמליץ לך לא ללכת למסעדת הרצל בממילא.

הייתי שמה לפני 4-5 שנים בפסח, שמתי 400 שח לזוג ויצאתי רעב (ממש רעב)

פורסם
http://bar.focaccia.co/

כתובת - רבי עקיבא 4.

אכלנו שם ומאוד נהנו מהשירות והאוכל.

אכלנו שם, היה אליפות העולם. האוכל היה טעים, מחירים הוגנים ושירות כולל טוב.

קינוח היה בינוני, אבל היינו מבסוטים על כל מה שמסביב (לרבות הפוקצ׳ה) שמצאנו את זה כעיסקה משתלמת.

תודה רבה על ההמלצה

פורסם

האמת היא שהחוויה שלי של מחניודה הייתה מעולה. מקום קצת מוזר, אבל כל האוכל היה מוקפד וטעים מאוד.

מה חתימה? תתפשטי!

• תוכן חדש...