Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לאחרונה, קניתי רכב ובטחתי אותו בביטוחי מקיף מלא דרך ההצעה הכי זולה של WOBI.

לפני כן, השתמשתי ברכב של ההורים והשתמשתי בביטוח שלהם.

נאמר לי שעליי להעביר תוך שבועיים, את העבר הביטוחי של ההורים.

יש לציין שב-3 שנים האחרונות באופן אישי לא עברתי שום תאונה עם הרכב; אבל ב-3 שנים האחרונות, הייתה תביעה שאמי הגישה לביטוחי.

עכשיו נאמר לי, שכל עוד יש תביעה ולא משנה מי נהג/ועל שם מי היא, הפוליסה שלי יכולה להתייקר.

עכשיו- מה ההגיון? למה שאני אדפק, בגלל תביעה/תאונה שמישהו אחר עשה?

האם בכל חברת ביטוח זה ככה?

למה לא מתחשבים בנהג שלא ביצע את התאונה?

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם

בחברות ביטוח נהוג להטיל את האשמה לתאונה על בעל הפוליסה, משמעו - מי שת.ז שלו רשומה כבעל פוליסה ראשי , הוא האחראי ובעל העבר הביטוחי.

את חברת הביטוח לא ממש מעניין מי נהג ברכב (כל עוד הוא מורשה נהיגה) , הרכב המבוטח הוא רכב אחד ואם עבר תאונה על ידי נהג א, או נהג ב, זה לא משנה, הם יצטרכו לתקן אותו.

תחשוב מציאותית, אנחנו חיים במדינת הקומבינות והמוח היהודי הנוכל, אתה באמת חושב שאם היו הולכים לפי נהג ברכב בעת התאונה, כולם היו מדווחים באופן ישר ואמיתי ? או שהיו רושמים את התאונה על הסבתא הנכה, האחיין בן השנתיים או הדוד עליו השלום שנפטר מהעולם בשיבה טובה.:-D:-D:-D

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...