Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני כשבוע גיליתי הפתעה בבוקר כשניגשתי אל האוטו וראיתי שאיזה מישהו נחמד השאיר לי מתנה בלי להשאיר אפילו פתק.

20150322_074007.jpg

נסעתי לבדוק את העלות של התיקון, וב2 מקומות אמרו לי מחירים בטווח של ה900-1100~ ש"ח לפחחות וצבע.

התפלאתי שזה כל כך יקר, סך הכל דלת, אמרו לי שהצבע ה"מקורי" (נשמע לי מפוקפק) יקר ועולה כאלף ש"ח לליטר, ובגלל זה המחיר, ושיש כאלה שעובדים עם צבע מזוייף שעולה כ150 ש"ח לליטר, והוא מתקלף ודוהה אחרי כמה חודשים, יש בזה משהו או שהוא סתם האכיל אותי לוקשים?

יש לכם המלצה למישהו ששווה לקפוץ אליו (עדיף באזור עפולה-חיפה), שעושה עבודה טובה ולא יקרן?

זה מעצבן שלא משנה כמה ווקסים ואוטמי צבע נשים על האוטו, יבוא איזה חרא שלא יודע לחנות ויעשה נזק מכוער כזה ולא ישאיר אפילו פתק.:x

אגב, הרכב הנ"ל זה מאזדה 6, אם זה משנה.

פורסם

אם תוכל לחיות עם המכה, סביר להניח שפוליש יסיר את השפשוף.

אני בספק אם תוכל ליישר את המכה בPDR (ללא צביעה), אבל מומלץ לקבל גם חוות דעת ממי שמבין בעניין. להזיק זה לא יזיק.

M-TECH E46

• תוכן חדש...