Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ebay.com/itm/New-Idle-Speed-Control-VALVE-for-Hyundai-Tiburon-OEM-3515022000-60813324-/321641803071?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item4ae3586d3f&vxp=mtr#vi-ilComp

חדש כאן ותמיד מעניין לקרוא הודעות מהפורום.

השאלה שלי היא אם אני יכול להזמין ללא חשש את החלק,שהבנתי שהוא מייצב טורים או משהו שקשור לפילטר אויר.ואם כן להזמין מה לבחור בדיוק בדגם של הרכב או שזה כבר לא ממש משנה.

המחיר הוא מחיר מציאה כנראה.

הבעיה היא שהרכב-יונדאי אקסנט 98 מנוע 1495 אוטומט רועד בעמידה בהילוך דרייב או שמפעילים מזגן.החלק כרגע מנותק מהחשמל.ברגע שמחברים אותו הטורים נרגעים הרכב לא רועד, אבל לפעמים הטורים עולים ויורדים או שהאוטו "בורח" וצריך ללחוץ על הברקס חזק בעמידה.

תודה לעונים,תמשיכו ככה.:-)

פורסם

ברשימת הרכבים שזה מתאים להם מופיע יונדאי אקסנט 98 .

מעבר לזה הוצאתי את החלק מהרכב שלי,והוא דומה לו בדיוק.

פורסם

בכל אופן אני מזמין אותו.

מבירור שעשיתי אם ניתן להשיג את החלק הוא עולה הרבה יותר.פה בפורום גם רשמו משהו בסביבות ה-800.

תודה

• תוכן חדש...