Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא נתקלתי בה בארץ, אבל בכל זאת היא אמורה להיות אגרסיבית יותר (ואולי חסכונית יותר אם צריך פחות חומר?).

שווה לדעתכם את ההפרש? (עומד להגמר לי התרסיס הנוכחי, ואני חושב להתנסות במוצר החדש)

561962_x800.jpg561964_x800.jpg

M-TECH E46

פורסם

הרגשת בצורך מוגבר ביכולת הניקוי של הסונקס הרגיל?

אני לא.

תכלס אין לי מושג באיזה מצבים יש צורך במנקה יותר חזק.

לגבי חיסכון בחומר, התרסיסים של סונקס, כולם, פשוט גרועים.

נסה להעביר את התכולה של החומר לבקבוק עם ראש שונה, רק קח בחשבון שצריך ראש שכולו עשוי פלסטיק, ללא קפיץ מתכתי.

"יאללה בירי".

פורסם

החומרים שלהם סופר לא חסכוניים, אחרי 4 שימושים בקושי נשאר לי משהו במנקה גלגלים הרגיל :(

אתה העברת SCIPO?

לגבי ה + רק כתוב בחוות דעת מחו"ל שהוא קצת יותר חזק למקרים קשים, אצלי כנראה זה היה עובד כי יש אצלי מקומות של נקודות בגודל 1 מ"מ שלא ירדו לצערי, רק עם פלסטלינה וכאבי ידיים

Opel Adam S 2017

פורסם

ליאב העברתי רק את ה-bsd, הבקבוק הספיק לי מאוקטובר 2013 עד השבוע.

את הסונקס לג'אנטים אני מסיים לאט יחסית (סיימתי יותר נכון, כי כעת עם פלסטידיפ).

אחת לשלוש שטיפות, לא הייתי מרסס המון חומר, משתמש במברשת כדי לכסות את כל המשטח.

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...