Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

נבדק רק חוט אחד. ואין ניצוץ. אם היה ניצוץ בשאר החוטים הוא היה מניע ומקרטע. הוא לא מניע כלל. נותן סטרטר על ריק..בלי בומים ופיצוצים

עריכה אחרונה על ידי gargamel1

G-D will give me justice

פורסם

תבדוק פיוז ראשי בתיבת פיוזים(תמונה מצורפת,פיוז גדול ומוזר בסיוויק) אפשר לשחרר אותו עיי פתיחת שני ברגים ולאחר שתוציא אותו יש אפשרות לראות דרך חלונית שקופה אם הוא שרוף .אם הוא אכן שרוף תרכוש במוסך הונדה,הוא יחודי ואין חלופי.

file-1770.jpg

פורסם

תודה על התגובות.

ממה שהבנתי יש כויל אחד לכל ארבעת הצילינדרים.

סיוויק 99 האצבק מנוע 1400

ספציפית במקרה שלי שהנעתי עם חוט משוחרר , מה ההסתברות ההגיונית יותר, שנשרף סליל או פיוז?

G-D will give me justice

פורסם (נערך)

אני אישית 3 פעמים נתקלתי במקרה שאתה מדבר עליו בסיויק, אם אותו סוג מפלג, רוב הסיכויים אבל לא 100% שהסליל הצתה הלך לעולמו ודורש החלפה, 300 ש"ח בערך עם תביא את המפלג למשפץ מפלגים אמין, או 200 ש"ח החלפת החלק עצמו וזוג ידיים טובות.

אם באמת הבעיה בסליל הצתה, ותרצה הדרכה להחליף את החלק לבד, שלח לי את המספר טלפון שלך בהודעה פרטית.

עריכה אחרונה על ידי maatrixx

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

תודה רבה מטריקס ושאר המגיבים.

ביררתי לגבי סליל וזה במחיר שציינת.

אם כבר הגענו לעניין הזה כמה שאלות בנושא:.

1)למה שייגרם נזק לסליל ברגע שהרכב מונע עם חוט הצתה משוחרר?

2)איך אפשר לאבחן אם הבעיה היא בסליל, במודול, מכסה, רוטור, מחשב , פיוז?

3) במקרה אחר של אי אפשרות להניע והיה ניצוץ והייתה משאבת דלק, איך אפשר לבדוק אם המזרקים מקבלים פולסים?

תענו , אספירין עליי..

G-D will give me justice

פורסם

גם אני מהמר על סליל ההצתה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• ספונסר פורום
פורסם

מודול הצתה נשרף.

יושב בתוך המפלג, עלותו כ 150 ש"ח.

הבדיקה פשוטה, בעזרת נורת ביקורת LED כשהדק המינוס מחובר למינוס קוייל(מכסה מפלג מפורק) והדק הפלוס לפלוס קוייל,בזמן סטרטר אם הלד מהבהב ,סליל הצתה לא תקין, אם הלד דלוק קבוע או לא נדלק בכלל,מודול לא תקין.

אורן

• תוכן חדש...