Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון יש לי רעידות במרכב בזמן נסיעה על מהירות של 120 בערך ( ככל שהמהירות עולה הרעד מורגש יותר)

פניתי לפנצ'ריה לאיזון אשר בדק את הצמיגים ואיבחן כי הם תקינים ועשה לכולם איזון

אך הבעיה לא נפתרה חזרתי אליו והוא בא איתי לסיבוב להרגיש את הבעיה

מבדיקה שלו הוא טוען כי מקור הרעידות הוא מהציריות ולא מהצמיגים

לפני כחודש עשיתי לרכב טיפול והמוסכניק הסתכל על הציריות ואמר שיש חופש קל בפעמון

אך לפי דעתו אין צורך להחליף כעת ואפשר להשאירה ככה

האם יתכן כי הרעידות אכן נובועת מהציריה ?

חשוב לציין כי אין רעשים מהגלגלים בנסיעה ולא בפניות

פורסם

לחץ אויר תקין בכולם גם לאחר האיזון הרכב המשיך לרעוד

עכשיו האם צריך להחליף רק צד אחד של ציריה או את 2 הצדדים ?

פורסם

במוסך יאבחנו איזו מן הצירייה בעיתית, שים לב שיש הבדלי עלות בין הימין לשמאל, במקרה שלי החלפתי את שתיהן באופן עיוור, על מנת לחסוך בעיות עתידיות

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
במוסך יאבחנו איזו מן הצירייה בעיתית, שים לב שיש הבדלי עלות בין הימין לשמאל, במקרה שלי החלפתי את שתיהן באופן עיוור, על מנת לחסוך בעיות עתידיות

למה שיהיה הבדל כספי בין צד אחד לשני אם זה אותו חלק ?

פורסם

אני בספק גדול אם אכן מדובר בצירייה. לרוב אם הבעיה בצירייה זה יורגש בלחיצה על הגז כלומר בהאצה ופה מתוארת בעיה שקיימת בלי קשר לגז. ממליץ לבצע שוב איזון צמיגים ובדיקה של הג'אנטים בפנצריה אחרת. לגבי הבדלי מחירים בין הציריות זה מכיוון שהאורך שלהם שונה בין צד לצד. יש קצרה בצד אחד ובצד השני ארוכה.

פורסם
אני בספק גדול אם אכן מדובר בצירייה. לרוב אם הבעיה בצירייה זה יורגש בלחיצה על הגז כלומר בהאצה ופה מתוארת בעיה שקיימת בלי קשר לגז. ממליץ לבצע שוב איזון צמיגים ובדיקה של הג'אנטים בפנצריה אחרת. לגבי הבדלי מחירים בין הציריות זה מכיוון שהאורך שלהם שונה בין צד לצד. יש קצרה בצד אחד ובצד השני ארוכה.

היום בדקתי את העניין אם זה רק בגז וברוב הפעמים הרגשתי שברגע שהורדתי את הרגל מהגז זה הפסיק/פחת

אני בכל מקרה אחרי החלפת הציריה יגש לפרונט ואם עדין יהיה רעידות אני יחליף את הצמיגים

אני מקווה שבסוף הבעיה תיפתר

יש עוד דברים שיכולים לגרום לרעידות כמו משלושים או תפוחים או לא יודע מה ?

• תוכן חדש...