Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עדיין, התלתן מהירה יותר משמעותית. והיא עולה אותו דבר.

איל, מהירה משמעותית? הכל יחסי בחיים. עוד לא נהגתי בג'ולייטה QV החדשה, אבל השאלה היא האם נהגת ב-GTI MK7 / vRS / TT (ושאר החברות לבית עם ה-2.0TSI החדש, משמע EA888)?

ה-2.0TSI החדש מספק 230 כ"ס על הנייר בלבד. האמריקאים (נדמה לי APR, או סדנא שעובדת עימם) הריצו GTI MK7 על הדיינו וגילו שהמנוע הזה מספק 250 סוסים וצפונה בפועל (נתון הספק במנוע, לא גלגל) - וזאת עוד על אוקטן 91, משמע דלק פחות טוב מזה שלנו.

יכול לספר לך שב-TT הוא הרגיש חזק מהותית מ-230 סוסים. חבר שהצטרף אלי עם הלאון קופרה (STAGE2 GIAC) שלו - שהיא מאוד חזקה, נותר מאחורי ה-TT בכל מהירות שהיא. מדהים ומפתיע עד כמה המנוע הזה שונה מקודמו ועד כמה חזק הוא לאורך רצועת הכוח.

ד"א, זה עוד לפני שדיברנו על תוכנה - שהיא לבדה מעלה את ההספק לאיזור 300 סוסים וצפונה. אך ורק תוכנה...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
סביב 100 כ"ס רק עם תוכנה, אכן כך. אבל תשים תוכנה גם בגולייטה :-P

יאללה, נזרום ונשים תוכנה גם בג'ולייטה. מה אתה חושב שיקרה? אני אגיד לך - היא תהיה חלשה מהאוקטביה / גולף / TT / וואטבאר.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
יאללה, נזרום ונשים תוכנה גם בג'ולייטה. מה אתה חושב שיקרה? אני אגיד לך - היא תהיה חלשה מהאוקטביה / גולף / TT / וואטבאר.

כמה עולה לייבא מחו"ל לארץ לעומת המחיר כאן?

קובי

:-)

פורסם

מי כמוך צריך לדעת - תחושות לחוד ומציאות לחוד :wink: (אני לא שולל את מה שכתבת, אבל יכול להיות שבפועל הסקודה תצא עם ידה על העליונה).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

עמיקם, שים לב למה שכתבתי - עם תוכנה (!) האוקטביה תהיה מהירה מהותית מהג'ולייטה (עם תוכנה שהיא גם כמובן). הפוטנציאל של ה-EA888 תפח מהותית משל הדורות הקודמים של מנועי ה-TSI, ה-2.0TSI EA888 מרוויח כ-70 סוסים (!) אך ורק מתוכנה.

לא דנתי במי מהן חזקה / מהירה או מהנה יותר כסטוק ובפועל. על ה-QV המתוחה עוד לא נהגתי בכלל ואת האוקטביה אמור לקבל לסופ"ש מתישהו בזמן הקרוב (נהגתי מעט ב-GTI MK7 ולא מעט ב-TT החדשה).

ד"א, אתמול APR חשפו REV2 לתוכנה STAGE1 של ה-2.0 EA888, כעת התוכנה מגרדת 330 סוסים (לעומת כ-300 ב-REV1), משמע שיפור של כ-100 כ"ס. זה שיפור קיצוני מאוד מתוכנה בלבד, שרק מעיד על הפוטנציאל "חמוצים" האדיר שעוד טמון בו (מה שאין במיוחד לאלפא / פיאט, לצורך ההשוואה, בעיקר מנועי Multiair המוגבלים להפליא).

Kobi, כמה עולה לייבא את אחת מהאחיות הקונצרן, זו כוונתך?

גיא, לא מדבר על תחושות - בכלל (אני דן כרגע בלאון קופרה STAGE2 מול ה-TT). מדובר על מה שקורה בפועל, ובפועל ה-TT ברחה קדימה (שוב, ושוב, ושוב, ושוב... הבנת את הפואנטה. זה לא היה חד פעמי או מקרי, אלא עקבי) - ועל הנייר היא חלשה מהותית מאותה קופרה.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

Rs,

בלי קשר לנושא השרשור, אני רוצה להעיר לך הערה ומקווה שתיקח אותה כביקורת בונה.

אתה כותב מעניין בדר״כ, וגם בצורה אינטליגנטית וידענית - אז למה אתה משתמש כ״כ הרבה במילה ״מהותי/ת״?? -- לי זה הורס את חווית הקריאה.

שים לב כמה פעמים כתבת בשרשור הזה את המילה הזו או הטיות שלה.

זה פשוט לא במקום להשתמש במילה כה מהותית כ״כ הרבה.

אלטרנטיבות (לא כולן מתאימות תמיד): משמעותי; אקוטי; קרדינלי; מובהק; מוצק; דרמטי; דרסטי.

ועוד ועוד.

בתקווה להבנה.

• תוכן חדש...