Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ביום ראשון ה-8/2, לקחתי את הרכב שלי ממוסך פחחות לאחר צביעה כללית בתנור.

קיבלתי הוראה מהפחח שלא לשטוף את הרכב כ-3\4 שבועות (חודש).

הוא ציין שלאחר חודש יהיה אפשר לשטוף את הרכב וליישם ווקס\ אוטם.

עכשיו בימים האלה עם המזג האוויר הזה, הרכב כולו אבק בדומה לרכבים שבאשכול הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?545131-ריכוז-תמונות-של-הרכב-שלכם-במצב-מלולכלך/page8

מה עושים במצב כזה?

תודה :)

פורסם

לי אישית אין ידע וניסיון בנושא הזה.

אבל אם הפחח אמר חד וחלק לא לשטוף את האוטו עד כחודש - אז זה אומר לא לשטוף עד שיעבור חודש.

במידה אתה עוד מתיר ספק בעניין, גשש לפחח שביצע את העבודה על הרכב שלך ותדון איתו על הנושא הזה.

והוא יתן לך את מרבית התשובות שאתה מחפש :)

HU : Pioneer AVH-X5750BT AMP1 : Soundown Sax 100.4

AMP2 : Celestra FA475X Sub : Hertz ES300 Comp : Rainbow GL-C6.2

פורסם

אולי לא להטמן אבל יכול לגרום למספיק נזק שיצריך פוליש (יכול אולי לפגוע במרקם של פני השטח? לעשות סווירלים חמורים כי הלכה רכה עדין?)

לפי דעתי אפשר לשטוף עם סבון עדין ומים בלי לשפשף- להשפריץ קצת סבון מדולל ואז לשטוף עם מים בלחץ נמוך (של ברז, לא גרניק)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

לא לגעת זה הדבר הכי טוב.

שהצבע יבש למגע, אם מגע שלך לא משאיר בו סימנים, גשם עם קצת חול בטוח לא יעשה כלום.

אל תשטוף תן לצבע להתייבש לחלוטין.

שום דבר לא יקרה.

דרך אגב, חודש זה המון, שבועיים יספיקו.

אם הצבע נצבע ויובש בתנור כמו שצריך, אפשר גם למחרת לעשות עליו שלייף סבון,זה כבר תלוי בפחח.

אם יצא לך לראות סדרות כמו overhaulin שיום למחרת הם כבר עושים שלייף ופוליש אחרי יום, והם צובעים שכבות רבות.

אישית עשיתי פוליש על צבע בן כמה שעות והיה בסדר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

כאמור הרכב נכנס לתנור לאחר הצביעה, ולאחר מכן עברו כמה ימים טובים לפני תחילת האובך.

אל חשש מ"הדבקות" החול/אבק לצבע, זה לא קרה.

החלק החיצוני של הצבע כבר הספיק להתאחות ולהתקשות.

אני הייתי משאיר את הצבע כך לתקופה הקרובה, עד יעבור זעם/גשם.

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...