Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בשבועות האחרונים האוטו מגמגם במהלך הנסיעה, בלי קשר למהירות או סל"ד. התופעה חוזרת על עצמה אחת לכמה דקות ומפסיקה לבד. לא נדלקה שום נורת אזהרה. הרכב עם 80000 ק"מ ומטופל במוסך מורשה.

בטיפול האחרון המוסך טען שלא ראה כלום במחשב או בנסיעה. אחרי שהתעקשתי, עשה איתי סיבוב של דקה וכמובן שלא ראה את הבעיה (הגמגמום לא קורה באופן סדיר אלא אחת לכמה דקות). לטענתו "אין מה לעשות אלא לחכות שהתקלה תחמיר ו/ או תידלק נורת אזהרה".

האם מישהו נתקל בתקלה דומה ? התשובה של המוסך הגיונית ? הגיוני שכלום לא נרשם במחשב ?

פורסם

הכי טוב היה אם אפשר היה להגיע עם המוסך לאיזה סידור שהוא מחליף לך סליל הצתה ואתה נותן לו צ׳ק דחוי , ואם אחרי שבוע שבועיים הבעיה לא חוזרת הוא פודה את הצ׳ק. אם זה לא פותר , אז הוא מחזיר לך את הסליל הישן ואת הצ׳ק. הנזק מבחינת המוסך זה שעה עבודה בערך. (ואולי כל מיני מנהלות חשבונאיות )

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם (נערך)

לדעתי או ניקוי בית מצערת או צינור נשם סדוק. האם כאשר זה קורה הדלקת המזגן (מדחס המזגן) מבטלת כמעט לגמרי התופעה ?

בכל מקרה אם זה אחד מהדברים שרשמתי הטיפול קל ומהיר.

האם ב-60 אלף ק"מ החלפת פלגים ושמו מקוריים ?

עריכה אחרונה על ידי student
בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

גם אני חושב מניסיוני שהתקלה נעוצה בסליל ההצתה.

מדוע המחשב לא הדליק מנורה עדיין - לדעתי היות וזה לא כל הזמן ורגעי היא נמצאת תחת "ממתינה" ועד שזה יאומת על ידו והוא ידליק את המנורה הממיר יתפגר.

הסליל המקורי לא זול - כ 750 ש"ח (של בוש) אבל אל תתפתה לרכוש חליפי זה לא שווה.

תמיד בתקלות סליל שכושל כדי להחליף גם את הפלגים ( סליל לא מתקלקל סתם) ואל תיגע בחוטים המקוריים הם מצוינים ולא מתקלקלים.

בברכה.

חיים יוד.

פורסם

האם נניח אפשר לקנות החלק בתור בוש OEM ולא רק את זה שכתוב עליו FOMOCO ? מה לגבי חלק תואם של HELLA או DELPHY ואפילו NGK יש לך ניסיון ?

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

פורסם

מהניסיון שלי אם הנשם קרוע אז הדלקת המזגן כמעט מבטלת התופעה.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

פורסם
האם נניח אפשר לקנות החלק בתור בוש OEM ולא רק את זה שכתוב עליו FOMOCO ? מה לגבי חלק תואם של HELLA או DELPHY ואפילו NGK יש לך ניסיון ?

אני עוד לא נתקלתי בסלילי הצתה לרכב זה מתוצרות אחרות למרות שהם גם מייצרים חלפים OEM אבל אני לא חושב שמחירם היה הרבה פחות גם אם קיים (אין משוואה של טוב וזול).

לשאלתך מדוע הם לא עולים על זה במוסך ? - ראה אין להם "כנפיים על הגב" אבל אולי אם הם היו מסתכלים במוד 6 היה קופץ להם צילינדר מסוים עם כך וכך מספרי החטאות בעירה, אבל זה תלוי במאבחן (ומשאובו האישיים),ובציוד הבדיקה שברשותו .

לקובי ידידי שים לב לתנאים שבהם התקלה מתהוות - בעומס גבוה וסל"ד גבוה , "משיכת אוויר מהצד תשפיע רק בסרק .

בברכה.

חיים יוד.

• תוכן חדש...