Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקרן זעיר Optoma ML550

Pika007
השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למכירה מקרן זעיר ומיוחד- Optoma ML550.

מקרן בגודל של פחות מכף יד בעל עוצמת תאורה 500Ansi lumen ושבב DLP ברזולוציה של 1280X800

נורות LED עם חיים של 30,000 שעות, אין צורך להתעסק בהחלפת נורות. חיבורי VGA/HDMI, קורא קבצים (כולל MKV HD) מ USB ומכרטיס מיקרו SD

מוכן להקרנת 3D! דורש משקפיים מתאימות וכרטיס מסך תואם DLP LINK במחשב.

מקרין מעל 60" ברורים בחדר מואר ובהחשכה מעל 120 בקלות, אם יש לכם קיר גדול מספיק גם ל 150 תגיעו בכיף.

תמונה חדה וצבעים מעולים, יחס ניגודיות של 1:10000

מתאים לכל שימוש, בין אם לאנשי עסקים למצגות, למשחקים דרך קונסולה, או הקמת קולנוע ביתי קטן.

כולל:

מקרן

תיק נשיאה מקורי

כבל VGA/יציאת אוזניות

מתאם חשמל

שלט רחוק מלא לחלוטין כולל הדלקה וכיבוי

המקרן היה אצלי בשימוש, וצבר כ 500 שעות מנורה (כאמור, מתוך 30,000). בילינו ביחד ב Assassin's creed 4, Dark souls 2, כל עונה 4 של משחקי הכס, הפרקים של COSMOS, ועוד שלל סרטים ומשחקים.

אז למה אני מוכר בכלל?

תצורת החדר שלי עומדת להשתנות בקרוב (מכורח המציאות) ואני צריך מקרן עם throw ratio אחר כדי לקבל את הגודל הרצוי עם המרחק הרצוי. במידה וזה לא היה המצב, היינו ממשיכים לעוד שנים מאושרות ביחד.

(אם למישהו יש פטנט/פתרון אופטי לשינוי יחס הזריקה, אשמח אם תיידעו אותי....)

מפרט מלא-

http://www.optomausa.com/products/detail/ML550

תמונות-

wFwqc4Q.jpg

9GILb70.jpg

q6pDStL.jpg

דוגמאות הקרנה:

כ 70" באור שמש- (2 חלונות פתוחים בחדר בצהריים ביום שמשי, ללא וילונות)

mBAhwkM.jpg

אותו דבר, תריסים סגורים (ואור שמש זולג פנימה ברווחים)-

6nNjKtL.jpg

מחיר מבוקש- 2400 ש"ח (טיפה פחות ממה שפורסם במקומות אחרים, ציינו ביצירת הקשר שאתם מקארספורום)

יצירת קשר- ה"פ או מייל [email protected]

אפשר גם ב SMS לטלפון 058-3344580

אינני מעוניין בהחלפות מכל סוג שהוא. נא לא להציע.

mBAhwkM.jpg

• תוכן חדש...