Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי רנו פלואנס דיזל, עלייה לכביש 12/2011, רכשתי אותה לפני כחצי שנה, נסעה 50,000 ק"מ עד כה, ללא בעיות מיוחדות.

לאחר טיפול של סוף האחריות וטיפול תקופתי החלה להידלק נורת חיווי anti pollution, נגשתי למוסך מרכזי בראשון לציון ואמרו לי שהלכו לי 2 האינג'קטורים, המוסך החליף את 2 האינג'קטורים- אך הבעיה חוזרת על עצמה.

למישהו יש מושג מה לעשות? למישהו קרה משהו כזה? המלצות?

אני גם מפחד לנסוע עם הרכב ככה, למרות שהמוסך אמר שאין בעיה לנהוג.

אני רוצה לציין שאני מתדלק בתחנת סונול (גולד דיזל) ברחוב סחרוב בראשון לציון.

אודה לעזרתכם.

פורסם (נערך)

האם הנורה נדלקת בעיקר אחרי נסיעה בעיר \ בפקק?

או לחילופין האם יש ריבוי של נסיעות קצרות ברכב?

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

פורסם

ללא קשר לתקלה שלך.

אני ממליץ לך, לא להמשיך ולטפל במוסך הראשי בראשון לציון.

מציע לך, בחום לוהט, להתרחק מהם כמה שיותר.

עדיף שתלך להילוך שישי בבאר יעקב.

פרנקופיל מושבע!

• ספונסר פורום
פורסם

לרוב כשנדלקת תקלת זיהום אוויר בפלואנס זה כי מסנן החלקיקים מלא וצריך לבצע רענון מסנן.

כמובן שזה לא מחייב שזו התקלה ברכב שלך אלא רק מניסיוני.

בכל מקרה אתה מוזמן להגיע אלינו לבדיקה ללא תשלום.

אורן

פורסם
כמו כן המוסך לקח על עצמו את ההחלפה של האינגקטורים, הכניס את זה באחריות ולכן אני צריך לעבוד איתו עד שיפתרו את את התקלה, לפחות כך אני חושב.

עדכון- המוסך בדק ואמר שהלך האינג'קטור הרביעי- הם העבירו בקשה להחלפת אינג'קטור במסגרת אחריות. נשמע לי מוזר כל הסיפור הזה.

• תוכן חדש...