Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשמסתכלים על סקר, מסתכלים על התוצאות שלו.

כשעורך הסקר בא ומראה תוצאה, בזוית ראיה אחת, כפי שהצגתי.

זה בדיוק איך ש"העם" רואה זאת.

בכל אופן, גם אם הצרכנים טוענים שהמוצרים שלהם טובים ואמינים, למה אין סקיצה, של כמה אחוזים מכל חברה, יש מרוצים ממנה ?

זאת אומרת , 100% מקנווד מרוצים.

100% מרוקפורד, לא מרוצים.

וכדומה ?, כניראה בגלל שאני צודק, ומתן באמת חשב שיש איזהשהו "היגיון" מאחורי זה, ש"לרוב" יש משהו מסויים... כניראה זה אומר משהו ?

שוב, זה לא אומר כלום .............

"בלי להעליב" אתה כן מעליב, אתה באמת חשבת שלא קראתי ? :| עצוב..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שי אחי אתה ממש טועה

אני אומר לך את כול האמת אבל באמת את כול האמת

ממש לא חשבתי על זה

באמת שלא רציתי להוכיח כלום

אותי אישית מאוד סקרן לדעת את התוצאות ידעתי שפיונר תנצח אבל לא עד כדי כך

פורסם

מתן, אתה שוב עושה זאת.

"ידעתי שפיוניר תנצח"

תנצח במה ? היתה כאן תחרות ?

אתה מוכן להסביר מה המהות של הסקר, ומה תוצאותיו משקפות ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
מתן, אתה שוב עושה זאת.

"ידעתי שפיוניר תנצח"

תנצח במה ? היתה כאן תחרות ?

אתה מוכן להסביר מה המהות של הסקר, ומה תוצאותיו משקפות ?

שי אל תתחיל איתי תעשה טובה

אם אתה לא מאמין לי אין לי מה להגיד לך אני אומר לך שלא חשבתי להועיח כלום

במה היא תנצח ? בזה שיהיה לה הכי הרבה משתמשים

מה זה אומר ?

כלום.

פורסם

אדי, אם לא היית כ-ו-ת-ב כך, סביר להניח שזה לא היה מובן לי , תודה :)

מתן, את זה שאין לזה משמעות, אני מבין מצויין, הבעיה פה.. שאנשים אחרים עלולים לתרגם את הסקר הזה, בצורה שגוייה..

ולכן אם אתה רוצה לעשות סקר אמיתי. היית צריך לפרסם גם את אחוזי ה"מרוצים" מהמכשירים, אולי זה היה נותן אינדקציה טובה יותר.. מאשר "כמות" ...

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

לפי דעתי זה כן משקף משהו, בכל זאת לרוב יש פיונייר, זה אומר שהיא חברה יותר טובה? לא

מה שכן, זה אומר שאנשים מוצאים את פיוניר כחברה עם סאונד שמספק אותם במחיר זול...

לי יש פיוניר? לא, למה? כי אני רוצה את הכי טוב שיש (וזה לא פיוניר)

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם

תודה רבה, על זה דברתי.

אנשים יתחילו להמציא אידיאולוגיה לטרגדיה, יתחילו להמציא פרשנות משלהם, מהזה משקף.

כשבפועל ,זה לא משקף דבר ......

מי קבע שאנשים שרכשו את הפיוניר, באמת הלכו לרכוש מוצר זול ? מי קבע שהאנשים הללו לא מאמינים שהמוצר הזה הוא אכן הטוב ביותר ?

הנקודה שלי היא פשוטה, למנוע מאנשים להמציא אידיאולוגיה, בזה שתיתן "תוצאות" טובות יותר.

(מבלי להשים דגש על כמות, כי זה הנתון הכי לא רלוונטי שאני היתי מוצא לנכון לפרסם .......)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

שי אני בטוח שיש הרבה מאוד מכשירים מעל הפיונרים

אבל עדיין זה מראה על משהו

כן

זה מראה שהפיונר נותן תמורה טובה למחיר שלו וזה הסיבה שהרבה קונים אותו

שי כפרה עלייך בוא לא ניכנס סתם לויכוח

פורסם

מתן כפרה עליך !

זה בדיוק מה שרציתי להראות, ורציתי להשים דגש על כך שזה לא נכון.

הדבר היחיד שזה אומר, שיותר אנשים רכשו פיוניר.

את הסיבה, אלוהים יודע......

להמציא אידיאולוגיה לטרגדיה, זה בעצם לתת פרשנות, שאינה נכונה ואינה מסבירה את פני הדרך ..

ולכן טענתי שהסקר הזה מיותר, לא בגלל שזה לא נחמד לדעת מה יש ולמי, אלה התוצאות שלו, מראות נתון לא רלוונטי, שמדבר על כמות צרכנים .... שאינה מעידה על דבר ...

אם היית שואל בסקר, מה גרם לך לרכוש פיוניר, ו39 אנשים היו אומרים שהסיבה היא, משום שפיוניר נותן את התמורה הטובה ביותר לכספי,

אז ניחא.. !

בכל אופן, אני את דעתי אמרתי , מקווה שאנשים יעשו חושבים כשהם יסתכלו על התוצאות, ומקווה שאתה מתן להבא תשים דגש על דברים יותר חשובים, כפי שציינתי, שביעות רצון של הצרכנים.. לדעתי זה נתון הרבה יותר חשוב.

סיימתי את דבריי :)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
מתן כפרה עליך !

זה בדיוק מה שרציתי להראות, ורציתי להשים דגש על כך שזה לא נכון.

הדבר היחיד שזה אומר, שיותר אנשים רכשו פיוניר.

את הסיבה, אלוהים יודע......

להמציא אידיאולוגיה לטרגדיה, זה בעצם לתת פרשנות, שאינה נכונה ואינה מסבירה את פני הדרך ..

ולכן טענתי שהסקר הזה מיותר, לא בגלל שזה לא נחמד לדעת מה יש ולמי, אלה התוצאות שלו, מראות נתון לא רלוונטי, שמדבר על כמות צרכנים .... שאינה מעידה על דבר ...

אם היית שואל בסקר, מה גרם לך לרכוש פיוניר, ו39 אנשים היו אומרים שהסיבה היא, משום שפיוניר נותן את התמורה הטובה ביותר לכספי,

אז ניחא.. !

בכל אופן, אני את דעתי אמרתי , מקווה שאנשים יעשו חושבים כשהם יסתכלו על התוצאות, ומקווה שאתה מתן להבא תשים דגש על דברים יותר חשובים, כפי שציינתי, שביעות רצון של הצרכנים.. לדעתי זה נתון הרבה יותר חשוב.

סיימתי את דבריי :)

בואנה אתה ממש בן אדם מעצבן!!!

נמאס לי כבר לקרוא את ההודעות המטופשות שלך!!!!

הסקר בא להראות מי משתמש באיזה מכשיר והאם הוא מרוצה מהמכשיר, וזה הסיכום הכולל של הסקר שאומר מה כמות המשתמשים בכל חברה מאנשי הפורום... ולא מעבר לזה...

לא כל סקר אמור לתת תוצאות ופרשנויות נסתרות....

לפעמים עושים סקר סתם בשביל לדעת ולספק את הסקרנות...

ולא בשביל להראות שפיוניר היא חברה יותר טובה בגלל שהרבה יותר אנשים משתמשים בה...

תפסיק כבר להוציא את השלילי מכל דבר ....

חצי מההודעות שלך הן הודעות של שלילה וקטילה של הודעות אחרות והן גם מיותרות וסתם גורמות לויכוחים מטופשים....

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

basss, אם היית משקיע קצת תשומת לב להודעות שלי, היית מבין שנתתי הצעה לשדרג אותו, כדי למנוע את "תופעות הלוואי"

ופשוט להשים דגש על נושאים יותר חשובים, לדעתי :)

כפי שאתה רואה, לכל אחד מאיתנו יש דיעה..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אני מצדיק את BASSS, מה אתם לוקחים כל דבר קטן?

וואלק מה איכפת לך מה מישהו אמר מה זה משנה? תחליקו....

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם

אני אישית לא הייתי כל כך מופתע מהתוצאה שלכמעט 50% אנשים שהשתתפו בסקר יש פיוניר,הם נותנים תמורה לא רעה למחיר, למרות שאני חושב שיש עוד חברות שיש להם מכשירים טובים ופשוט לפעמים אנשים חוששים לנסות כי לפיוניר יצא שם של חברה טובה ואמינה בשוק.

פורסם
אני אישית לא הייתי כל כך מופתע מהתוצאה שלכמעט 50% אנשים שהשתתפו בסקר יש פיוניר,הם נותנים תמורה לא רעה למחיר, למרות שאני חושב שיש עוד חברות שיש להם מכשירים טובים ופשוט לפעמים אנשים חוששים לנסות כי לפיוניר יצא שם של חברה טובה ואמינה בשוק.

אז אולי בטור אחד שמבין תמליץ לנו על כמה מהם

• תוכן חדש...