Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות בין רכבים עד 60K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דרישות

1. אוטומטית

2. חסכונית (כיום אני עם הפונטו ספייס האוטומטית שעושה בסביבות 1:17 ממוצע!)

3. תא מטען גדול יותר מהפונטו ספייס(כלומר כל תא מטען של סופר מיני גדולה או משפחתית)

4. אני דיי נדלקתי על הרנו מגאן אסטייט דיזל/פלואנס דיזל אבל לא ראיתי שאפשר להשיגם במחירים האלה..ראיתי רק ב90K. האם יש משהו קרוב?

כרגע חשבתי על פאביה/סיאט סטיישן. כנראה חסכוניות (מנוע 1.2 טורבו עם DSG) ותא מטען גדול מאוד. או למשל סקודה ראפיד או סיאט טולדו...

אשמח לשמוע עצות על רכבים אחרים.

תודה.

פורסם

אם אתה רוצה לפחות כזאת צריכה זה או דיזל כמו שרשמת או גיר רובוטי או רציף.

המיקרה די מתקרבת לדרישות שלך,תבדוק אותה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם אתה רוצה סופר מיני אז כזאת צריכה לא תקבל מתיבה פלנטרית כמו ביונאי ן20,פיאסטה וכול השאר החברות,לכן צריך להתפשר בנושא הדלק.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בגללזה חשבתי על הפאביה ספייס או איביזה פלאו.

אם רק הייתה אפשרות לקנות יד2 מליסינג את הרנו דיזל במחירים האלו...

פורסם

ראית בשישור אחר את כול הבעיות שיש וכול הDSG,אתה וותיק פה ומאמין מודע,אישית לא הייתי קונה רכב בן כמה שנים עם השילוב הזה,מעדיף פשוט אבל אמין.

אכן הפלואנס דיזל רכב מצוין וגם אני שקלתי כזה.

פורסם

היונדאי כבר משפחתית ומציעה תא מטען גדול,בכול זאת,מדובר על סטיישן,נסעתי עליה פעם אחת בתור נוסע איני זוכר בדיוק איך היא הייתה,אבל לגבי אמינות היא מצדיקה את השם יונדאי.

פורסם

סליחה, הסקודה הרבה יותר זול והרבה יותר חסכונית.

ראיתי כי I30 לא חסכונית בכלל.

עכשיו אני דיי סגור על הסקודה פאביה ספייס... אלא אם תהיה תחרות אחרת.

אשמח לשמוע חוות דעת או הצעות אחרות.

פורסם

טוב כרגע כבר יומיים אני לא רואה פאביה ספייס 2010-2011 למכירה בכלל!

אשמח לשמוע על רכבים אחרים יותר מומלצים.

תודה

פורסם

מקפיץ ומתלבט בין

פאביה ספייס 2011, סיאט איביזה FLOW 2011, רומסטר 2010, וסוזוקי SX4 ALX 2009 ומעלה...

הכנסתי את הסוזוקי כי היא הכי משפחתית והכי חסכונית יחסית לגודלה ולמחיר.

• תוכן חדש...