Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הערב "בורכתי" במעיכה קלה בקצה הטמבון האחורי מלווה בכמה שריטות.

אני לא מעוניין בצביעת כל הטמבון האחורי, אני חושב שזה מיותר ואני מאמין שרובכם תסכימו איתי.

רגע לפני שאני מוותר על התיקון ומשאיר את המכה "נגד עין הרע", האם יש אפשרות לבצע תיקון מקומי למכה?

IMG_20141124_181924.jpg

פורסם
הערב "בורכתי" במעיכה קלה בקצה הטמבון האחורי מלווה בכמה שריטות.

אני לא מעוניין בצביעת כל הטמבון האחורי, אני חושב שזה מיותר ואני מאמין שרובכם תסכימו איתי.

רגע לפני שאני מוותר על התיקון ומשאיר את המכה "נגד עין הרע", האם יש אפשרות לבצע תיקון מקומי למכה?

[ATTACH=CONFIG]404971[/ATTACH]

בהחלט. קנה צבע במוסך פחחות או בטופקולור. במדינה שלנו, יש סבירות גבוהה שזה יקרה שוב פעם, ושוב פעם הנהג הפוגע יברח.

פורסם

האמת שאני סולד מתיקוני מכחול. יש אפשרות לעשות תיקון כמו שצריך עם שיוף מילוי וצביעה במוסך אבל שיהיה מקומי בלבד?

פורסם

זה אפשרי אבל התיקון עדיין לא יהיה 100%.

אני ממליץ לך גם להדביק מגיני פגוש בשני הפגושים. לא פעם אחת, המגנים ספגו מכות חנייה ברכבים שהיו לי. יותר קל להחליף מגן מאשר לתקן פגוש.:wink:

פורסם

אגב העיניין הזה של הנגד עין הרע לא עובד.

גם אני השארתי מכה הפגוש האחורי נגד עין הרע אבל כבר נכנסו באוטו שלי פעמיים מאז :(

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אני גם מחפש כרגע צבעי/פחח שיכול לעשות תיקון מקומי בפגיעה שיש לי בדלת. בינתיים ההצעה שקיבלתי היא ללכת ל"אלעד שירותי רכב" בחולון.

פורסם

אף פחח לא באמת יצבע לך את כל הטמבון בגלל מעיכה כזו. הרוב המוחלט של הפחחים יבצעו תיקון מקומי בדיוק כמו שאתה מתאר, שיוף,יסוד,צביעה מקומי אלא אם כן ציינת בפרוש על עבודה מלאה ושילמת על כך.

הדבר היחיד שמייושם על כל הטמבון בצביעה מקומית היא הלכה, כך מונעים הבדלים במראה.

עבודה מקומית , נראת פחות או יותר כך:

PG+Detail+Front+Bumper+Repair.jpg

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם
אני גם מחפש כרגע צבעי/פחח שיכול לעשות תיקון מקומי בפגיעה שיש לי בדלת. בינתיים ההצעה שקיבלתי היא ללכת ל"אלעד שירותי רכב" בחולון.

במידה ותיצור איתו קשר בנושא אשמח אם תוכל לעדכן.

פורסם
אף פחח לא באמת יצבע לך את כל הטמבון בגלל מעיכה כזו. הרוב המוחלט של הפחחים יבצעו תיקון מקומי בדיוק כמו שאתה מתאר, שיוף,יסוד,צביעה מקומי אלא אם כן ציינת בפרוש על עבודה מלאה ושילמת על כך.

הדבר היחיד שמייושם על כל הטמבון בצביעה מקומית היא הלכה, כך מונעים הבדלים במראה.

עבודה מקומית , נראת פחות או יותר כך:

[ATTACH=CONFIG]404992[/ATTACH]

תיקון כזה לא מחזיק הרבה זמן ועדיין יראו שהיה שם תיקון.

• תוכן חדש...