Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני תכף יעלה תמונות אבל בעיה העיקרית היא כך.

יש איזה מדריך http://306oc.co.uk/forum/thread-9781.html הלכתי לפיו.

אבל ההגה שלי לא יורד והוא גם לא רחוק מאוד מהלוח שעונים ככה שהלוח שלי לא יוצא.

פירקתי את כל החיבורים מאחורי השעונים כלום לא תופס שם כל הידיים שלי נפצעו אבל עדיין הלוח שעונים לא רצה לצאת.

יש מישו שפירק כבר לוח שעונים כזה בבקשה עזרה.

פורסם (נערך)

אני פירקתי בעבר לוח של 306 שלי איזה 4-5 פעמים.

הסיפור לא מסובך בכלל, רק צריך הרבה זהירות כי הפלסטיק שם נוטה להתנפץ גם מבלי להפעיל כח.

דבר ראשון אתה חייב לפרק את ההגה.

דבר שני, יש תושבת של הלוח שיושבת עם בורג במרכז הלוח למעלה (איפה שסימנתי בתמונות המצורפות) אצלי התושבת הזו נשברה אבל זו היא גם שהפריעה ללוח לצאת. אבל ממה שאתה הסברת אני מבין שהלוח כבר משוחרר רק לא נשלף.

הלוח יוצא באלכסון, לא ישר כמו שהוא יושב. תחזיק אותו מהצד הימני שלו ותנסה למשוך אותו תוך כדי סיבוב ומשחק עד שהוא יישלף בקלות.

עוד נקודה. במידה והמד מהירות אצלך עובד עם כבל ולא אלחוטי אז הכבל תפוס בשעון חזק ואין גישה אליו כדי לשחרר אותו מאחורה. מה שלא מותיר ברירה אלא לפני שאתה שולף את הלוח כמו שהסברתי, אתה מושך אותו אליך עד שאתה מרגיש קליק שהכבר השתחרר. וזה קצת סיפור לחבר אותו בחזרה, אני פשוט הכנסתי את הלוח כמה פעמים עם דחיפה אחורה בתקווה שהכבל נכנס בדיוק לחור שלו עד שהצלחתי.

1.jpg 2.jpg

עריכה אחרונה על ידי מורפיום
פורסם

אם אתה רוצה (וזה גם עדיף\מומלץ) להיות זהיר, נתק את המצבר לפני תחילת עבודה.

בכל מקרה אתה לא מפרק את ההגה אלא את הכיסויים של 'מוט' ההגה, לא אמור להיות קשר לכרית. בנוסף במדריך שקישרת אליו, הרכב מגיע עם כרית אוויר גם כן.

פורסם

פירקתי את הכיסוים מאחורי ההגה הלוח לא יוצא..

יש פלסטיק שתפוס עם שתי ברגים מתחת להגה הוצאתי אותם ואז כל הידיות של ההגה חשופות סבבה.. עד כן.

אחרי זה יש שני ברגים שמתגלים כתוצאה מפירוק הפלסטיק סבבה לגמרי.

פרקתי אותם פרקתי את החברים שלהם מלמעלה.

ואז יש בורג בודד שובב למעלה גם אותו הוצאתי..

עד כאן הכל זורם חלק הוצאתי את כל הברגים אבל ההגה חוסם. המגן שמעל הלוח שעונים ארוך וההגה קרוב.. ומהצד אי אשפר בקיצור נתקעתי :(

• תוכן חדש...