Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

יש ברשותי רכב סקודה סופרב שנת 2013 ואני מעוניין להחליף את המערכת ברכב למערכת יותר מתקדמת .

אני מעוניין לשמור על המקוריות , כיום יש לי בקרה בהגה על המוזיקה + חיישני רוורס + מזגן (כל שינוי מופיע במערכת) .

לאחר בדיקה באינטרנט ראיתי שיש דגם של מערכת מולטימדיה שנקרא ROADROVER שמתאים בדיוק לרכב הזה ויודע לתפקד עם כל הרשום מעלה.

השאלה שלי האם למישהו יש את המערכת הזאת ? האם שווה להשקיע בה בסביבות ה 3200 ש"ח ? האם היא נותנת תמורה לכסף ?

פורסם

לצערי יש לי עם שתי מערכות שכאלו נסיון לא טוב במיוחד.

בשתיהן הסיגנל דווקא סביר ביותר, הבעיות הן אמינות, איכות בניה והרכבה ירודים.

אף אחת מהן לא הצליחה לשרוד מעל שנה בלי תקלה כזו או אחרת.

הראשונה, ברכב של אבא שלי, לאחר שנה התחילה להרעיש ממנגנון הדיסק CD ומתאם ההגה הפנימי שלה עובד איך שבא לו מתי שבא לו.

לאחר כשנה נוספת הייתי צריך לחלץ שני דיסקים שנתקעו שם וזה לפרק את כל המערכת ולפתוח את המכסה העליון.

ביחידה השניה ברכב הקודם של אשתי, גם התקלה שהמערכת מאפשרת להכניס שני דיסקים וגם לאחר שנתיים, לפני שהרכב נמכר הרדיו התחיל להשתגע שם ולא, לא מדובר באופציית TA הידועה לשמצה.

בנוסף ברגע שמוסיפים מגבר חיצוני, קליטת הרדיו נפגעת קשות.

בקיצור, לא.

בסופרב החדשה הרמקולים בדלתות גם ממוקמים ליד המושב במקום ליד הרגליים? זה מזעזע!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש לי מערכת של רואדרובר שקיבלתי עם הפורד פיאסטה ומדובר בזבל שלא שווה לקבל גם בחינם (אני שוקל להחזיר את הרדיו הישן של הרכב שהיבואן הוציא)

הסאונד גרוע (אבל אולי זה בגלל הרמקולים ולא המערכת), המסך מגע באיכות עלובה וממש צריך לדפוק על המסך כדי שהוא יקלוט את המגע, הממשק לא בנוי טוב והא מכיל הרבה אייקונים קטנים שקשה ללחוץ עליהם בזמן הנהיגה. המערכת פועלת על מערכת הפעלה וינדוס CE שאפשר להתקין עליה רק תוכנות ניווט כמו igo או איתורן שהן לדעתי פחות טובות מוויז, יש גם גרסה של וויז שניתן להתקין אבל זאת גרסה ישנה שבקושי מתפקדת.

במקומך לא הייתי מתקרב אליה ובטח שלא משלם כמה אלפי שקלים. אם כבר אתה עומד להשקיע אלפי שקלים תקנה מערכת נורמאלית שמבוססת על אנדרואיד שלא תסבול ממנה.

לדוגמה קנווד ddx7025bt או פאיוניר

AVH-X8650BT שהמליצו עליהן

כאן.

פורסם

קודם כל תודה על התגובות , דבר שני האם מערכת שרשמת

קנווד ddx7025bt מסתנכרנת עם החיישני רוורס שיש ברכב שרואים הכל במערכת המולטימדיה ?

לגבי הבקרה על הווליום מההגה לפי מה שהבנתי אני אצטרך לקנות מתאם ..

• תוכן חדש...