Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא סגור על הדייהטסו פשוט זה היה נראה כעוד אופציה

לאחר מה שראיתי בנתניה. אני לא מחפש רכב בעל טורבו בפרוש לא! אני מחפש

רכב בעל פוטנציאל לשם שיפורו בינתיים הסיוויק עונה לדרישות שלי.

יש מישהו ששיפר רכב (סיוויק או אחר) ויכול לתת כמה עצות בנידון,

עוד הפעם במסגרת התקציב כ 20K לשיפור כ 40K לרכב?

A car that came with a turbo will be in general easier to make power out of... Civic has good power potential but I'm still laughing my ass off after reading that you can do with a turbo the 0 to 100 run in less than 5 seconds, that has to be one of the funniest things I've read for a while

:roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao:

.Moti, who built a car that does 0-100 in less than 5 seconds and think some people are smoking too much shit

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

העריכה נחמדה אבל אין לי אחים רק אחות וקוראים לה סיגל

אני נוהג עפ"י כל החוקים... החוקים שלי כמובן

פורסם

לא פיקפקתי לרגע שראית דייהאטסו שרייד קלאסיק משופרת. אני לא בא לריב עם העיניים שלך, ציינתי במפורש שאפשר לדחוף שיפורים בכל רכב. ויש אפילו אנשים שעושים את זה ועושים את זה טוב (על פיאט 128 נושנה לדוגמא...), אבל זו עבודה לא פשוטה, והתוצאה בחיים לא תהיה יעילה כמו רכב שנבחר כי בבסיסו הוא מתאים.

לכל עגלה של אלטע זעכן אפשר לרתך חיזוקי שלדה, לשפצר מערכת בלימה, לשדרג מתלים ולחבר מנוע רוצח. אם זה הכיוון שלך, אז אני מאחל לך המון בהצלחה, ותצטרך אותה.

אבל אני עדיין ממליץ לך בחום רב לבחור ברכב שיש לו בסיס מוכח לשיפורים ושאף אחד לא יתגלח על הזקן שלך בללמוד איך לסגור את הפרוייקט הזה.

קבל את ההחלטה שלך.

פורסם
ושאף אחד לא יתגלח על הזקן שלך בללמוד איך לסגור את הפרוייקט הזה..

מה קיבינימט עבר לך בראש כשהוצאת את המשפט שלך ?

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

סטיתם קצת מהנושא. אז לבן אדם יש עברית טובה תנו לא להתבטא

חלילה לא באתי לריב מנהלים דו שיח בשביל זה אנחנו כאן.

אני נוהג עפ"י כל החוקים... החוקים שלי כמובן

פורסם
א.ש.ל.י.ו.ת!!! ... השיר הזה בשבילך.

צא מהסרט :).

joker2k

אני מציע לך לערוך את מה שכתבת למשהו בסגנון של:"הונדה הכי מהיר והכי ועצבני שיש"...:-P

פעם אחרונה שכתבתי כמוך סקלו אותי באבנים ואלות בייסבול...:wink:

300HP: לאחר שקראתי את כל התר'ד יש לי הצעה בשבילך:

עמדתי לפני קנייה של ZX16V לפני כחודשיים, אחת מקורית לחלוטין ועוד אחת מושתלת MI16.

לא קניתי לבסוף מפאת התקציב.

משני המנועים האלו אפשר להוציא הספקים נאים מאוד בנוסף להתנהגות כביש ספורטיבית שכמעט ולא נמצאת במכוניות של היום.

במחיר של 16V (כ-26000 לשנת 95 שדורשת יישור קו) ישאר לך מספיק כסף לשיפורים נוספים, ולא נדרש טורבו כלל וכלל.

צ'יפ ב-MI16 יעשה פלאים, כמו גם צנרת דאון-פייפ, הגדלת מזרקים, פורטינג וכו'...

למה להסתפק ברכב לתאוצה בקו ישר שאפשר לשלב משני העולמות?

פורסם
joker2k

אני מציע לך לערוך את מה שכתבת למשהו בסגנון של:"הונדה הכי מהיר והכי ועצבני שיש"...:razz:

פעם אחרונה שכתבתי כמוך סקלו אותי באבנים ואלות בייסבול...:wink:

:razz: !And it looks like you've learned your lesson, good

.Moti

פורסם
:razz: !And it looks like you've learned your lesson, good

.Moti

דווקא לא למדתי שום לקח, וגם לא שיניתי את דעתי לגבי העליהום שעושים סביב ההונדה.

פשוט אני לא נכנס יותר לעימותים מיותרים כי כואבות לי האצבעות שאני נכנס לאטרף של כתיבת נגד במקלדת....:lol:

• תוכן חדש...