Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו דפק לי את הרכב בחניה קצרה (כשעתיים) בלי להשאיר פרטים.

כמה מטרים לפני מצאתי ג'יפ חונה עם סימני שפשוף תואמים בדיוק בגובה ובמקומות המתאימים. זה רחוב חד סטרי קטנטן ללא מוצא כך שאפשר להיכנס אליו ולפגוע ברכב שלי רק בדרך אחת (הפגיעה שלי מאחורה, בג'יפ מקדימה בצד המתאים).

צילמתי בוידאו את הפגיעות והדרך הקצרה בין הרכבים, ויש לי את מס' הרכב כמובן.

יש מה לעשות בנידון?

אשמח לייעוץ!

IMG_20141118_132140.jpg

IMG_20141118_132040.jpg

פורסם

נראה לי שעם קצת חום( מפאן לשיער למשל) ודחיפת הפלסטיק מבפנים לכיון החוצה יעשה את העבודה בקלות מאשר לחפש מי אשם ולהוכיח.

חוץ מזה אצלו יש שיפשוף די רציני ואצלך זאת רק מכה/מעיכה.

לא נראה לי שזה הוא.

פורסם

היות ולך אין שיפשוף בצבע- לדעתי אתה טועה וזהו לא הרכב הפוגע.

בג'יפ רואים בבירור שפשוף עם רכב/עצם כלשהו בצבע לבן.

פורסם (נערך)
נראה לי שעם קצת חום( מפאן לשיער למשל) ודחיפת הפלסטיק מבפנים לכיון החוצה יעשה את העבודה בקלות מאשר לחפש מי אשם ולהוכיח.

חוץ מזה אצלו יש שיפשוף די רציני ואצלך זאת רק מכה/מעיכה.

לא נראה לי שזה הוא.

חלקית כן, אבל את המכה בפתח שם (בחלק העגול) יהיה לדעתי יותר קשה לסדר כי הוא ממש התעקם וכשהבגאז' סגור זה נראה יותר רע, הפח בחיבור גם התעקם.

זה חצי עניין של עקרון, לא היו לי שם מכות ונורא מרגיז אותי שגברת סוזוקי ג'ימני לא השאירה פרטים.

עריכה אחרונה על ידי newbie1
פורסם (נערך)
היות ולך אין שיפשוף בצבע- לדעתי אתה טועה וזהו לא הרכב הפוגע.

בג'יפ רואים בבירור שפשוף עם רכב/עצם כלשהו בצבע לבן.

לכן גם העליתי את התמונה להתייעצות, אבל כן יש שפשוף ברכב שלי.

עריכה אחרונה על ידי newbie1
פורסם

גבר את השפשוף ראית?

הוא מגיע כתוצאה של 2 עצמים שמשתפשפים.

פלוס אין לו שקע באזור הוא כנראה גירד קיר ולא רכב.

להפך אצלך המכה היא מכיוון מעלה כלפי מטה בעוד שאצלו מכיוון מטה כלפי מעלה .

יותר הגיוני שטנדר נכנס בך אם החלק התחתון שלו מקדימה

פורסם

גם אני חושב שאתה טועה .

מדובר בשפשוף של קיר שהוריד את הצבע השחור ולא השאיר שקע .

אצלך מדובר במכה ללא סימני צבע .

בברכה

מוטי

פורסם

כפי שאמרו החברים כנראה אין מדובר ברכב הפוגע.

אם זה היה הרכב הפוגע, השפשוף אצלו היה צריך להיות בחלקו לפחות צבוע בצבע הרכב שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הרכב השחור נראה כאילו השתפשף בקיר. זה ממש לא מי שדפק אותך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ניראה כאילו יש,אבל אין שום סימן על הפגוש של הגיפ בצבע הרכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה לכולם.

אני רואה שיש קונצנזוס שלא נראה כאילו זה הרכב שפגע בי, אני עדיין לא בטוחה בעצמי - כן יש אצלי שפשוף צבע (זה נראה כמו השתקפות בתמונה) וזו לא תהיה פעם ראשונה שהפח של הרכב שלי מתעקם בקלות בזמן שלרכב השני יש רק שפשוף קל, אותו דבר קרה לי כשמישהו נכנס בי ברמזור, אבל אני ארד מזה ואנסה לסדר את המכה לבד.

פורסם

הטכניקה של התיקון די פשוטה.

מחממים עם פן את השוליים החיצוניים של השקע בתנועה מעגלית עד שהפלסטיק מתרכך מעט. דוחפים את הפגוש כלפי חוץ תוך כדי חימום (אם אין גישה לחלק האחורי - יש לפרק את הפגוש). יש סרטוני ב- Utube המדגימים זאת.

• תוכן חדש...