Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לחברי הפורום לאחרונה אבי התחיל להתענין במציאת מחליפה למיצובישי האנטר שהיה לו כרכב חברה עם דלקן.

הוא אמור לצאת לפנסיה ומחפש רכב שני לבית .

הדרישות העיקריות לא ממוספרות לפי חשיבות כולן באותה מידה פחות או יותר

1.צריכת דלק סבירה 1ל 10 זה סבבה למרות שעדיף יותר חסכוני אבל זה לא כזה חשוב .

2. אוטו משומש בן בערך 3 שנים שכבר איבד הרבה אחוזיים יחסית מחירו כחדש. התקתיב הוא גמיש בין 60 ל90 אלף תלוי על איזה כיוון נינעל .

3.חשוב לאבא שלי שיהיה תא מטען להעמסה של דברים מה שלצערנו מוריד אותנו ממכוניות פרטיות ומנהלים ( למרות שלפי דעתי אפשר בתקציב של 90 למצוא הרבה" מכוניות מנהלים" בנות 3 שאם מקפלים את הכיסאות האחורים יש מספיק מקום בתא מטען)

בעיקרון פעם ב הוא מעמיס דברים כמו עצים וכאלה בבאגז לפי דעתי אפשר למצוא לזה פטרון אחר ולא לקנות בשביל זה טנדר או גיפון או רכב בסגנון של ברלינגו

3. לא ידני בגלל בעיות בברכיים

4. אוטו נוח שיהיה עם כוח לא חשוב לנו 0-100 אבל שיהיה תגובה נחמדה מהמנוע . לא הכי חשוב ספורטיבי אבל יהיה פלוס נחמד אם ההתנהגות כביש תיהיה טובה .

אני עדין בכיוון של מנהלים במחיר הזה והוא מעדיף רכב בסגנון רומסטר וברלינגו .

אשמח לקבל עזרה על כיוון אנחנו מבולבלים

עריכה אחרונה על ידי eilam
פורסם

אני הייתי בודק כיוון של מיקרוואן כמו קיה סול, ניסאן נוט או הונדה ג'אז.

אפשר גם לנסות משפחתיות קומפקטיות סטיישן כמו יונדאי I30CW, קיה סיד סטיישן, רנו מגאן סטיישל ודומתיהן.

פורסם

מסכים עם מייק. הייתי בודק את קיה סול שיכול להיות תתאים למרבית הדרישות שלכם.

מנוע טוב שייתן התנהגות כביש טובה, וכמובן מספיק מרווחת (גם מאחור).

פורסם

סול נוט וג'אז לא מציעות תא מטען כזה גדול כמו שניתן לחשוב. עדיף לקחת משפחתית סטיישן כמו שכבר המליצו. אם בכל זאת רכב מנהלים, מה דעתך על מונדיאו? לך על גרסת ה-5 דל' (ליפטבק), זה לא טנדר אבל יש שם תא מטען ענק. צריכת הדלק במנוע ה-2.3 ליטר גבוה יחסית ולכן לך על ה-2.0 ל' טורבו.

• תוכן חדש...