Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה יכול לקרוא הרבה מאוד על הסאב הזה פה

תעשה חיפוש פיונר 305 בכול מקרה סאב ממש מצויין לדעתי הסאב שנותן צמורה הכי טובה ביחד למחיר שלו

סתם לכללי אתה יכול למצוא ביותר זול

פורסם

הסאב דורש הגברה בריאה... תקח את זה בחשבון שצריך להתאים לו הגברה בהתאם כדי שיפעל כמו שצריך.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
הסאב דורש הגברה בריאה... תקח את זה בחשבון שצריך להתאים לו הגברה בהתאם כדי שיפעל כמו שצריך.
שי עם כול הכבוד אני חושב שאין הרבה הבדל כמו שאתם עושים מזה

במצב שיש מגבר שנותן 150 RMS

אתם אומרים שעדיף לקחת סאב של 200 RMS ולא של 400

פה אני לא מסכים איתכם מהנסיון שלי אין הבדל שנשמע לאוזן

עדיף כבר לקחת את הסאב היותר חזק מהסיבה הפשוטה מאוד של שדרוג עתידי או מכירה יותר מהירה בעתיד ( כמובן שלא יהיה הבדל משמעותי במחיר )

פורסם
היום הפעלנו סאב של 1000W על 350W, הוא נשמע מעולה. אני בדעה של מתן.
נשמע באמת מעולה.

אפרופו אולי תוריד את הסאב שלי מהתמונה שלך ??

:wink:

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אני לא רואה אותו מופיע בחתימה שלך...:wink:

נכון , מודה .

למרות שה ID נשמע מדהים , עדיין נפשית קשה לי להיפרד מהאודיופיל האהוב שלי ...

אני בטוח אבל שתוך כמה ימים הוא יכנס לחתימה שלי בכבוד ...

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

איזה עירבוביה נכנסתי יש מצב למערכת שתיהיה כמה שיותר סוף מבחינת שמיעה ועוצמה .!

ושתיהיה בסכום של 3000-3500 שקל שכל הרכיבים יהיו חדשים ..

ואם אפשר שמות.. מדויקים..

תודה .. רבה .!

.נ.ב.

מצתער על השיגוע אבל באמת חשוב לי שתיהיה לי מערכת טובה ברכב..!

פורסם

נתנו לך למעלה. מה הבעיה?

אייל אני מבין שלא דיברת על הסאב שלי?

אגב אני גם באותה דעה. שמעתי את הפיוניר שאתם מדברים עליו כשהוא קיבל 200W והוא נשמע טוב מאוד.

אצלי הסאב מקבל גם פחות מחצי ממה שהוא יכול לקבל ושומעים טוב מאוד.

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם

כניראה היה בילבול קל, תגובתי המקורית לא ניתנה כתור "המלצה" או כתור "אני חושב".

מניסיון אישי עם הסאב הזה, אותה תיבה, אותו רכב, עם הגברות שונות ומשונות.

שחור על גבי לבן- כשהסאב הזה -לא- מקבל את האוכל שלו. הוא נישמע רע, ובקושי עובד.

אתם יכולים לשאול את שלומי, שיש לו את אותו הניסיון בדיוק עם הסאב הזה עם הגברה דלה, ועם הגברה בריאה.

אתם גם יכולים לשאול את אלון, LOUDGUY, שאתמול הוא ראה בעיניים שלו, מה ההבדל בין מגבר שמקבל 10.5 וולט, לבין מגבר שמקבל 12.5 וולט.

(לא התבלבלתי כשאמרתי בעיניים, התיבה של הסאב פשוט זזה ממקום למקום.)

מניסיון שלי בנושא - הסאב ללא הגברה בריאה, נשמע רע (קליפינג) ובקושי עושה את העבודה..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מתן אני מוכן להשמיע לך סאב של פיוניר על מגבר של V12 ותראה כמה שיש הבדלים באיכות שמיעה המגבר כן משפיע על האיכות והגברה בריאה יותר תוציא אפקט אמיתי ונשמע יותר לאוזן..

אם הוא ילך על הפיוניר התקציב למגבר יקוצץ גם כן ככה שההגברה תהיה פחות בריאה לפי דעתי לך תביא סאב של מאק אודיו או של מאגנט הם אולי פחות חזקים מהפיוניר אבל עדיין מתאימים את הסאב למגבר והסאב שלך יקבל הגברה בריאה מאוד אתה תהיה מרוצה לפי דעתי...

מתן כשקונים משהו לא קונים תמיד לקראת שדרוג עתידי יש פעמים שקונים בשביל לא להחליף מסתפקים בתקציב שיש אחרת אני חושב שהבחור היה אומר יש לי 3000 שקל לרדיו דיסק ולרמקולים אחוריים... לא עושים צעדים כאלה ובנתיים שנה או שנתיים או שלא יודע כמה זמן הוא היה שומע מגעיל בגלל שאין לפיוניר שלו הגברה בריאה...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

MDMA אומנם תיאר מצב אמיתי, אך רקע שגוי.

העובדה ששמעת רע עם ה PLATINUM, זה לא בגלל שההגברה באמת "נשמעת פחות טוב מבחינת איכות שמע"

אלה משום ששמעת "הגברה מתאמצת" , ההגברה דלה מבחינת הספקים, ואתה מכניס אותה לקליפינג גבוה, מה שגורם לך לשמוע פחות "איכותי, יפה, ויותר מלוכלך".

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

ביום שישי שמענו את הסאב של פיוניר בתיבה אטומה 42 ליטר עם מגבר מונו בלוק של רוקפורד שהביא לו כולה 125 RMS ל4 אום והפיוניר עבד דיי יפה ואיכותי....

• תוכן חדש...