Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הטכנולוגיה השתפרה פלאים בעשור האחרון, מפלאפונים ועד אינטרנט מהיר, ורק ממירי הטלויזיה נשארו אי שם בשנות ה 80'.

איטיות כזאת מחרפת את המוח, לוחץ פעמיים על השלט ועד שהוא חושב זה מראה כאילו לחצת פעם אחת, ובעצם זאת לחיצה שלישית אז הגעת לערוץ שלא רצית... רק אני מרגיש שיס והוט לא שינוי כלום?

פורסם

השלטים והממירים והחומרים שמהם עשוים של כל החברות בארץ מאיכות ירודה.

אחרי שימוש של חודש-יים תרגיש כבר את השלט לא משנה של איזה חברה מגמגם, גם שהסוללות חדשות

פורסם (נערך)

דווקא מבחינה חומרתית הממירים של YES לא כאלו מפגרים בכלל (הכוונה לממיר ה MaxHD, שיש לו שתי רוויזיות - האחת באמת עגלה, שכבר מזמן לא נראה לי שמסופקת ללקוחות בכלל). השלטים אכן היו ונותרו זבל טהור, מס' חודשים מצומצם של שימוש ושוב צריך להחליף.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

אני מאד מרוצה מממיר יס מקס,השלט שלו טיפה בעייתי

אבל לא בגדר של תלונה או קיטור.

הממרים הרגילים בבית קצת עגלות,אכן.

פורסם

ביס:

היס מקס הרגיל מתפקד מעולה, אין לאגים ובאמת תענוג.

יס HD ( ממיר שחור קטן ) כנ"ל, מהירות מופתית.

יס מקס HD - לנו כניראה יש גירסה ישנה ובלתי נסבלת בעליל של הממיר. שירות הלקחות מבחינתם לא מכירים באיטיות כבעיה. כמובן שאחרי הוצאה והחזרה מהחשמל הוא מתפקד יחסית טוב, אבל עדיין משהו מפגר שם.

לגבי השלטים של יס, גם הכסוף וגם השחור עושים סה"כ עבודה טובה לדעתי.

אצל חברה שלי יש הוט, ושם באמת מרגיש לי שהכל קצת יותר מפגר :roll:

פורסם

אתה יכול לוודא זאת באמצעות התבוננות בגב הממיר. אם יש מדבקה עגולה כתומה, מדובר בגירסת החומרה החדישה, עם כונן קשיח בנפח של טרהבייט. כל צבע אחר, ככל הנראה נבלה.

• תוכן חדש...