Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שאני מלביש את הראש בצורה הלא נכונה על הכבל רשת,

יש לי מודם/ראוטר של בזק Netgear wireless N600, ואותו אני רוצה לחבר ישירות למחשב.

באיזו תצורה אני צריך את הכבל? מוצלב או ישר?

פורסם

ועל הדרך אם אתה כבר משתמש בראוטר של בזק אז ממליץ להחליף אותו ל N600 של DLINK ולא NETGEAR

שבשמו המלא הוא Dlink - DSL6850U

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

פעם זה היה משנה, היום הרוב המוחלט של הציוד תומך בפרוטוקול AUTO MDI-X, אז זה כבר לא משנה.

הכלל אומר שע"מ לחבר 2 יחידות קצה בצורה ישירה צריכים לעשות שימוש בכבל מוצלב, אם שמים משהו באמצע (ראוטר, סוויטש, פיירוול) הכבלים צריכים להיות ישרים.

פורסם

כוונתי הייתה לגבי הראוטר, והאם זה משנה איזה דגם לאור החיבור החוטי.

בנוגע לכבל ראיתי את תשובתך וכבר חיברתי אותו, כרגע אני מחובר בעזרתו. :multi:

פורסם (נערך)

אם אתה רוצה לדעת ספציפית לגבי ראוטר מסויים, תבדוק את המפרט שלו באתר היצרנית, אם הוא כולל

AUTO MDI-X או לפעמים זה נקרא AUTO SENSING LAN, אז זה לא משנה.

עריכה:

עכשיו הבנתי את השאלה שלך,

ראוטר הוא למעשה מחשב קטן, וכמו כל מחשב יש לו מעבד ראשי וזיכרון, ככל שהמעבד הראשי של הראוטר יותר מהיר ויהיה לרשותו יותר זיכרון, הראוטר יהיה יותר יציב ויוכל לנהל תעבורה בנפח גדול יותר.

מעבר לזה, יש דגמים שנחשבים למוצלחים יותר ויש כאלו שנחשבים למוצלחים פחות, בלי שום קשר לנתונים "על הנייר" שלהם, גם בחיבור חוטי.

עריכה אחרונה על ידי saay222
  • תוכן חדש...