Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

ביום שבת בערב הייתי מעורב בתאונת שרשרת, אני הייתי הנפגע הפסיבי כלומר:

מאחורי נסעה מאזדה, ומאחוריה טנדר. כאשר הגענו לאזור הצומת התנועה התחילה לעצור, אני עצרתי בזמן, המאזדה גם הייתה לקראת עצירה מלאה, כאשר הטנדר נסע מהר מידי ופגע במאזדה מאחור, והיא פגעה בי ופגעה טבמבון ופנס (למזלי אין נזק לשלדה).

הנהג של הטנדר לאחר שיהיה של מספר דקות נמלט מהמקום. הספקתי לצלם את המספר של הטנדר, ומבדיקת המשטרה עלה כי הטנדר הוא ממזרח ירושלים והורד מהכביש לצורך גירטה.

בכל מקרה ממה שהסוכן שלי אמר לי שכרגע אני תובע את הביטוח של נהג המאזדה מפני שהוא זה שפגע בי, השאלה שלי היא כזאת:

אני וחברה שלי היינו בתאונה, ולאחר כשעה התחילו לנו כאבי וגב וצאוור.

הלכנו באותו הלילה למיון, וקיבלנו טופס שחרור ממיון, בכוונתנו לתבוע את הביטוח על הפגיעה בגב.

ממה שהסוכן ביטוח שלי אמר לי התביעה שלי ושל חברה שלי מתבצעת על הביטוח חובה שלי. לי זה נראה לי הגיוני, כי מדוע שיתבע הביטוח שלי שאני בכלל לא אשם? האם הפרמיה שלי תעלה בעקבות זה?

תודה מראש לעזורים.

חוות דעת וייעוץ לגבי התנהלות כללית מלבד השאלה שלי תתקבל בשמחה.

תודה מראש.

פורסם

בדיוק בגלל זה קוראים לביטוח בשם הזה - ביטוח חובה.

אתה דואג לביטוח של עצמך מפני נזקי גוף, ככה שלא משנה מה קורה איך מה מו מי ולמה אתה תמיד תהיה מכוסה.

אתה פשוט דואג לעצמך.

פורסם

ביטוח החובה שלך מכסה אותך ואת היושבים ברכב שלך.

אבל מוקדם לדבר על תביעת ביטוח החובה, לכו לקופת החולים שלכם ובקשו שיפתחו לכם תיק תאונת דרכים, הם מנהלים את הכל מול ביטוח החובה שלכם.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
והאם הפרמיה שלי תעלה כתוצאה מזה?

לא היא תשאר קבועה [ציניות]

ברור שתעלה הרי זה עולה לפי תביעות לביטוח והסכומים.

פורסם
והאם הפרמיה שלי תעלה כתוצאה מזה?

לא בדיוק התחום שלי, אבל נדמה לי שזה השפעה נמוכה אם בכלל, אם יהיו לך שתי תביעות גוף בתוך פרק זמן מסוים חברות הביטוח פשוט יסרבו לבטח אותך, ואז תצטרך לבטח ב"פול" ואז באמת תעלה לך הפרמיה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• ספונסר פורום
פורסם

לעינין הנזק לרכב ,אכן סוכן הביטוח שלך צודק .

צור קשר טלפוני איתי אכוון אותך בענין תיקון הרכב .

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם

בנוגע לאחריות על פגיעת גוף, כל ביטוח חובה של רכב מדובר מגן למעשה על יושבי הרכב עצמו.

מבחינת עליית מחיר הפרמייה, לכל בעל פוליסת חובה למעשה "מותר" עד 2 תאונות מבלי שייפגע מחיר הפוליסה.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...