Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב שבכותרת,היה מותקן ציינגר של פיוניר +מתאם FM מלפנים.

ביום בהיר אחד,חדל המתאם לעבוד ואיתו הציינג'ר.

הצ'יינג'ר נבדק ותוקן במעבדת עוזי רדיו של פיוניר בת"א,המחסנית עכשיו נכנסת ויוצאת חלק אבל עדיין המכשיר לא מנגן כיוון שהמתאם שיושב מקדימה סמוך לסוויץ' מסרב להידלק.

מכיוון,שכבר הושקע כסף לתקן את הציינג'ר אני מעוניין לסדר את כל הבעיה ועכשיו לשאלות:

בהנחה שהבעיה במתאם,האם יש אפשרות לתקנו (נעשה בו שימוש שנתיים וחצי בערך מתוך כל אורח חיי הציינגר שהוא בן 7+ טיפה) ? ואם לא אז מחליפים את היחידה ? מה העלות של יחידה כזו בכלל ? יש חלופות ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

×
×
  • תוכן חדש...