Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורית ESP ומצבר מהניילון (I30)

arieltsror
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום,

קניתי השבוע I30 דרך אחת מחברות הטרייד,

אחת הבעיות שראינו בזמן הבדיקה היא שמנורת ESP דלקה.

איש התפעול הודיע לי שהוחלף המצבר, ובנוסף יוניט אור בלם הוחלף (אפילו הראה לי קבלה ממוסך על ההחלפה), ושהנורה אמורה להיכבות תוך יום-יומיים (עקב החלפת המצבר)

הכל נחמד ואני אחכה יום-יומיים, רק הבעיה היא שכשפתחתי מכסה מנוע, ראיתי מצבר חדש מהניילון, עדיין בניילון!

המצבר עדיין מכוסה בניילון שלו, ורציתי לדעת אם זה בעייתי? האם צריך להסיר? האם יש סכנת התלקחות?

תודה,

אריאל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בחלק מהמצברים יש פתחי איוורור\ניקוז בחלקם העליון. אני הייתי מוריד את הניילון.

בנוגע לנורה ש"תיכבה עד יום-יומיים" , אל תסמוך על זה. דרוש שייקחו את הרכב למוסך לאיפוס ע"י סורק- לפני שהזמן חולף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בI30 שהיתה לי, נורית ESP דלקה ונאמר לי ע"י הבחור שהחזיר לי את הרכב כי הוחלף חיישן באחד מהגלגלים. כיוון שהיה ליסינג לא שילמתי על התיקון כמובן. התקלה לא חזרה על עצמה עד מסירת הרכב. אין מה להמתין בנושא, גש על מנת שיאתרו את התקלה ברכבך.

Simplicity is the ultimate sophistication" - Leonardo da Vinci"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

התקנת מצבר עם הניילון היא אך ורק עצלנות של המתקין להסיר אותו

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...