Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמונות מאד יפות ומעניינות. זכר לעידן הטרום דיגיטלי במלאכת הצילום שהייתה הרבה פחות נפוצה וקלה כבימינו אלה. תודה על השיתוף.

בברכה אריק

פורסם

יפה מאוד! נראה שזה מגיע ליותר מאוחר משנת 62.

תודה רבה!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

ממש יפה.

עד היום אני לא מצליח להבין מי הטיפש שאישר להוריד את גימנסיה הרצליה או את קולנוע מוגרבי.

בניינים מדהימים.

תודה רבה.

פורסם

מדהים, היו זמנים...

תודה על השיתוף

שנה יותר טובה לכולם

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם

בשנים אלו גרנו ליד ככר המושבות (רחוב חלוצים- רח' מקביל לרחוב עליה ומערבה לו ברחוב אחד)

כל התמונות אומרות לי משהו : -

ככר מגן דוד - בכיכר, בכניסה לרחוב נחלת בנימין, הייתה חנות נעלים - "נעלי פיל".

כיכר צינה - אתר מפורסם - לתוכו נכנסה מכונית של קצין בריטי שלא הצליח לבלום בירידה מהיכל התרבות.

בקצה הצפוני של רח' הרצל - גימנסיה הרצליה. לפני שמגיעים לגימנסיה, חצו פסי הרכבת את רחוב הרצל, כמדומני עד היום יש חניה באפיק של פסי הרכבת.

נוסטלגיה, פה אני העצור את התיאורים, כי אם אמשיך, אגמור אחרי החג.

גמר חתימה טובה לכולם

מצא משה

• תוכן חדש...