Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאבוופר של BOSS, איך מחברים? ומה צריך לקנות?

eliran 23
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היי,

יש לי סאבוופר של boss מסוג bass 600, יש לי ברכב רמקולים קלאסים סטנדרטים שהגיעו עם הרכב.

האם אני צריך לקנות איזה רמקולים מסוימים כדי שיוכלו לעבוד איתו?

איזה כבלים אני צריך לקנות כדי לחבר אותו לרכב?

(אציין שהסאבוופר עובר מרכב הישן שלי לרכב החדש אבל כל הכבלים מועברים בתשתית בתוך האוטו ואני לא יודע איך לפרק את זה)

תודה לכולם.

BOSS-BASS600.jpg

"almost everything — all external expectations, all pride, all fear of embarrassment or failure - these things just fall away in the face of death, leaving only what is truly important"

Steve Jobs

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עקרונית כל קיט 8 גייג יספיק עבור הסאב הנ"ל

ויש לך אופציה לחבר את הסיגנל ע"י RCA או חיבור "היילבל" לפי העניין.

http://images.bossaudio.com/manuals/BASS600_EN_UM.PDF

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תוכל לתת לי קישור לחנות שמוכרת את הקיט הנ"ל? (אפשר גם eBay)

תודה לך.

"almost everything — all external expectations, all pride, all fear of embarrassment or failure - these things just fall away in the face of death, leaving only what is truly important"

Steve Jobs

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במידה וקניתי את זה, אני צריך רמקולים מיוחדים שעובדים איתם או שהסטדנרטים יפעלו בסדר איתם?

וכמה עולה ההתקנה בגדול?

Steve Jobs

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אל תקנה עדיין קיט התקנה

אצל רוב המתקינים ניתןן להשיג קיטים כאלו והם גם עובדים עם ציוד סיטונאי

אין צורך ברמקולים מיוחדים אין קשר בין הדברים ,עלות התקנה היא בהתאם לסוג הרכב ולתמחור של כל בעל מקצוע.

גש לבעל מקצוע ובקש הצעת מחיר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבנתי אני אגש באמת לאחד המוסכים/חשמלאים שעוסקים בזה.

שאלה קצת אחרת, שמתי לב שיש רעשים קצת מוזרים מהרמקולים כאשר אני שומע גלגלצ שאני לא יודע איך לפרש אותם

בין אם זה "חוסר קליטה" (למרות שזה איזור מאוד מרכזי) או רמקולים שטיפה אבד עליהם הקלח.

ברדיו-דיסק הזה (המקורי של הרכב - פיג'ו 307 שנת 2007) יש רק דיסקים ואף נאמר לי ע"י המוכר של הרכב שניתן לשים שם דיסקי MP3 (תמוה?!)

בכל אופן לא ניסיתי עדיין כי אין לי איזה דיסק נסיון כאן לבדוק, יש איזה דרך לבדוק את הנושא הזה?

במידה והם אכן עשו את שלהם, כמה וואט של רמקולים אני אצטרך לקנות?

Steve Jobs

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...