Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחלוטין רכב דיזל.

בדוק את האפשרות לרכוש דרך אחת מחברות הליסינג, במסגרת 0 ק"מ מליסינג.

לדעתי אין שום משמעות לעבר של רכב בן 5 עם 250 אלף ק"מ, ככה או ככה הרכב יהיה שחוק וזול, מי שיקנה זה רק מחפשי מציאות למיניהם, אז עדיף לנסות למקסם את הרווח כאן ועכשיו, להוציא פחות כסף.

פורסם
באופן תיאורטי, כן.

ברובוטי יש את מנגנון ההפעלה - ה"רובוט" שלא קיים בידני רגיל.

בנוסף עם כל הכבוד לרובוט, הוא עדיין שוחק יותר את הקלאץ' בגלישה ובזינוק.

נהג מיומן עם גיר ידני יכול לצמצם את שחיקת הקלאץ' למינימום גם בנסיעה עירונית ופקקים. 300 אלף ק"מ ללא החלפת קלאץ' זה בהחלט אפשרי, מניסיון.

ברובוטי לדעתי זה לא אפשרי, כיוון שאין לא שליטה על עבודה של הקלאץ'.

תודה, נשמע היגיוני מאוד

פורסם
לחלוטין רכב דיזל.

בדוק את האפשרות לרכוש דרך אחת מחברות הליסינג, במסגרת 0 ק"מ מליסינג.

לדעתי אין שום משמעות לעבר של רכב בן 5 עם 250 אלף ק"מ, ככה או ככה הרכב יהיה שחוק וזול, מי שיקנה זה רק מחפשי מציאות למיניהם, אז עדיף לנסות למקסם את הרווח כאן ועכשיו, להוציא פחות כסף.

תודה! שמעתי אבל שטיפול ברכב דיזל יותר יקר? האם זה נכון?

פורסם

אני נוסע 55K בשנה, אישית רכשתי לפני שנתיים רנו סימבול 2009 מחברת השכרה בגרושים אם לדייק ב36K שח העברתי אותו לגז הרכב נסע אצלי כ75K קמ

0 תקלות. ומבחנתי גם הפסד מינימלי בכסף. סביר שעוד שנה אני יחליף אותו.

גם אם אני המכור אותו בחמש אלף עדיין זה להפסיד הרבה פחות מלקנות רכב של מאה אלף ולספוג את הכול.

פורסם
כאחד עם נסיון ברכבים שנוסעים המון, לדעתי עדיף חדש וכפי שבוקי כתב מחזיקים כ-5-6 שנים ומוכרים. אני חייב להודות שמוזר לי שעם נסועה שכזו המעסיק שלך לא נותן לך רכב.

זה נשמע מוזר בהחלט. לחברה הזאת אין משרדים הערץ - הכל מנוהל מחו"ל. יש בזה הרבה יתרונות מול חסרון הגדול הזה עם הרכב.

• תוכן חדש...