Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל האי הבנות אני יסדר פה תעניין.

הקטע של הלוחיות רישוי נאמר בצחוק ובצינייות.... (כי שמשהו מעלה תמונות של מפגשים נהוג להסיר את מספרי המכוניות עקב אנשים עויינים ואנשי חוק)....

מקווה שמי שלא קלט את הקטע קלט אותו עכשיו , ומי שלא קלט עכשיו ..... שיקרא תהודעה שלי שוב..

יום טוב תומר.. שמחפש עוד תמונות כאלה לעלות לכם

יוצא לריס?

פורסם

חזרה לנושא התמונה:

מישהו יכול לזהות את העיר?

(מזכיר לי מאוד את פראג...אבל אני לא בטוח ב100%. :roll: )

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

זה כולה תמונה ענקית. שכיווצו אותה.....

וככול שמתקרבים זה נותן השליה ומתפקד כאילו זה באמת מגדיל אותה.....

אבל בדוגרי זה התמונה שהקטינו אותה וככול שלוחצים על הזכוכית מגדלת היא חוזרת לגודל המקורי שלה.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם
זה כולה תמונה ענקית. שכיווצו אותה.....

וככול שמתקרבים זה נותן השליה ומתפקד כאילו זה באמת מגדיל אותה.....

אבל בדוגרי זה התמונה שהקטינו אותה וככול שלוחצים על הזכוכית מגדלת היא חוזרת לגודל המקורי שלה.

תמיר

יש משהו הגיוני בדברייך, אך מצד שני לא.

ונגיד וזו תמונה מכווצת שבכל לחיצה של הגדלה - התמונה גדלה ונחשף בה פרט שלא נראה עד כה לעין, אך איך תסביר שממבט-על מגובה כמה עשרות מטרים מעל גגות הבניינים, תוכל לראות דשא/מספרי/לוחיות רישוי/פרטי נעליים של 2 בחורות מדברות ברחוב/מדבקה על פח אשפה ועוד...

כדי לראות פרטים כאלה ספציפיים מתמונה כה כללית, תצטרך תמונה בגודל של כמה קילומטרים וגם זה לא הגיוני, מפני שאין מצלמה (לפי דעתי) שמסוגלת להגיע לרמת פיקסלים עד כדי ראיית משקפיים של הולך-רגל ממבט-על.

התשובה הכי הגיונית לשאלה הזאת היא תמונה לווין, ואם לא זו? אז מספר עצום של תמונות ששולבו יחד בגדלים שונים ומשונים ומאזורים שונים ובכל הגדלה רואים חלק אחר מכמה תמונות ביחד, ואם לא זו? אז עזבו אותי, מי בכלל אמר לכם לשאול אותי ?!

:twisted: חולה~הגה :twisted:

פורסם

ונגיד וזו תמונה מכווצת שבכל לחיצה של הגדלה - התמונה גדלה ונחשף בה פרט שלא נראה עד כה לעין, אך איך תסביר שממבט-על מגובה כמה עשרות מטרים מעל גגות הבניינים, תוכל לראות דשא/מספרי/לוחיות רישוי/פרטי נעליים של 2 בחורות מדברות ברחוב/מדבקה על פח אשפה ועוד...

כדי לראות פרטים כאלה ספציפיים מתמונה כה כללית, תצטרך תמונה בגודל של כמה קילומטרים וגם זה לא הגיוני, מפני שאין מצלמה (לפי דעתי) שמסוגלת להגיע לרמת פיקסלים עד כדי ראיית משקפיים של הולך-רגל ממבט-על.

התשובה הכי הגיונית לשאלה הזאת היא תמונה לווין, ואם לא זו? אז מספר עצום של תמונות ששולבו יחד בגדלים שונים ומשונים ומאזורים שונים ובכל הגדלה רואים חלק אחר מכמה תמונות ביחד, ואם לא זו? אז עזבו אותי, מי בכלל אמר לכם לשאול אותי ?!

שמתי לב שיש כמו מן חיבור כזה ושילוב של התמונה ומלא דברים שלא מסתדרים בה נגיד רואים חצי איש בתוך מדרכה או חצי אוטובוס....

יוצא לריס?

פורסם

הגיוני ! יש מצלמה של 24 מגה פיסקל בטכנולוגית HD משהו....... הייתי בתערוכה בת"א אז ראיתי.

בקיצור זה כולה תמונה ענקית שיש תוכנה שמדמה כאילו שאפשר לראות עוד ועוד פרטים.....

מה שהתוכנה עושה זה לאט לאט מחזירה את זה לגודל האמיתי.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם
הגיוני ! יש מצלמה של 24 מגה פיסקל בטכנולוגית HD משהו....... הייתי בתערוכה בת"א אז ראיתי.

בקיצור זה כולה תמונה ענקית שיש תוכנה שמדמה כאילו שאפשר לראות עוד ועוד פרטים.....

מה שהתוכנה עושה זה לאט לאט מחזירה את זה לגודל האמיתי.

תמיר

גם 24 מגה פיקסל זה בפועל כ-4500 שורות על 5500 קווים. ובתמונה הזאת יש הרבה הרבה יותר.

זה בסך הכל פסיפס של המון תמונות שצילמו עם זום עצבני. ניתן להבין את זה בגלל העיוות בפרופורציות שיש ברוב חלקי התמונה שלא נמצאים ממש במרכז.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אכן תמונה מדהימה

חזרה לנושא התמונה:

מישהו יכול לזהות את העיר?

(מזכיר לי מאוד את פראג...אבל אני לא בטוח ב100%. :roll: )

אם תסתכלו על הלינק http://triton.tpd.tno.nl/gigazoom/delft2.htm תוכלו לראות את האותיות nl שזה קיצור של The Netherlands - הולנד.

לגבי "איך עושים דבר כזה" וכל התאוריות וההשערות שהגיעו לאחר מכן, אז לאחר חיטוט קטן באתר מצאתי שהתמונה הזו צולמה ממצלמה עם, שימו לב, לא פחות ולא יותר, 2.5 ג'יגה פיקסל.... (מי שרצה לקנות מצלמה דיגיטלית ולא הבין מה המשמעות של הרזולוציה אז זו ההמחשה הטובה ביותר...)

מי שרוצה לראות עוד פרטים ונתונים על התמונה והמצלמה (מיקום, מידות וכד') יכול לקרוא כאן http://www.tpd.tno.nl/smartsite.html?id=966

פורסם
אכן תמונה מדהימה

אם תסתכלו על הלינק http://triton.tpd.tno.nl/gigazoom/delft2.htm תוכלו לראות את האותיות nl שזה קיצור של The Netherlands - הולנד.

לגבי "איך עושים דבר כזה" וכל התאוריות וההשערות שהגיעו לאחר מכן, אז לאחר חיטוט קטן באתר מצאתי שהתמונה הזו צולמה ממצלמה עם, שימו לב, לא פחות ולא יותר, 2.5 ג'יגה פיקסל.... (מי שרצה לקנות מצלמה דיגיטלית ולא הבין מה המשמעות של הרזולוציה אז זו ההמחשה הטובה ביותר...)

מי שרוצה לראות עוד פרטים ונתונים על התמונה והמצלמה (מיקום, מידות וכד') יכול לקרוא כאן http://www.tpd.tno.nl/smartsite.html?id=966

אם תקרא טוב טוב את הלינקים שנתת, תראה שלא מדובר במצלמה של 2.5GP, אלא בצירוף של 600 תמונות שצולמו על ידי ניקון D1X בעלת 6 מגה פיקסל. מצלמה משובחת בזכות עצמה, אבל לא מצלמה של 2.5 ג'יגה...

• תוכן חדש...