Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אתמול כאשר רכבי עמד כ-4 שעות לאחר נסיעה - ניסיתי להניעו מספר פעמים בכדי לנסוע אך לא הצלחתי... חשוב לי לציין כי המצבר של רכבי הינו חדש ונקנה לפני כחודש ימים.

לאחר שניסיונותיי כשלו - חזרתי שוב אל רכבי כעבור 3 שעות כך שהצלחתי להניע את הרכב, הדבר קרה לי כבר מספר פעמים, האם מישהו מכיר את הבעיה? אציין כי רכבי הינו דייהו מאטיס 2001 כך שאני משתמש במפתח לפתיחת הרכב ללא שלט וללא קודן - יש לי איזשהו צ'יפ (לא כ"כ מבין במפתחות) כלשהו במפתח.

פורסם

כאשר הוא לא מניע , המשך להחזיק את המפתח במצב הנעה תוך שאתה מזיז ומזעזע את המפתח [מבלי לשחרר את מצב ההנעה] . בדוק אם יש שינוי. אם לא, אז נסה להניע במצב ניוטרל ולא פרקינג [ ככל שהרכב אוטומטי] .

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
כאשר הוא לא מניע , המשך להחזיק את המפתח במצב הנעה תוך שאתה מזיז ומזעזע את המפתח [מבלי לשחרר את מצב ההנעה] . בדוק אם יש שינוי. אם לא, אז נסה להניע במצב ניוטרל ולא פרקינג [ ככל שהרכב אוטומטי] .

האם מדובר בתקלה? האם יש להחליף איזה רכיב?

הרכב ידני כך שאני מניע בניוטרלר

פורסם
האם מדובר בתקלה? האם יש להחליף איזה רכיב?

הרכב ידני כך שאני מניע בניוטרלר

אתה צריך ללחוץ על הקלאץ ואז להניע.

וגם תנסה להזיז אתה ההגה לצדדים מתי שאתה מניע.

פורסם

עדיין הבעיה לא נפתרה, תחילה חשבתי כי הבעיה היא במפתח מסויים מבין 2 מפתחות, לאחר מספר בדיקות הנעתי עם 2 המפתחות אך מפעם לפעם איני מצליח להניע הרכב. אשמח לעזרה

פורסם

אמרת שהמצבר חדש - בדוק חיבורי הקטבים. יכול להיות שמי שהחליף אותו קצת חיפף.

כשאתה אומר הרכב לא מניע, צריך לפרט מה זה לא מניע - סטרטר חלש/לא מסתובב כלל/מסתובב אבל מנוע לא מניע.

כאשר אתה מסובב את מתג ההנעה במקרה שהוא לא מניע, נדלקות נורות בלוח שעונים? הכל כרגיל רק לא מסתובב סטרטר? הרכב עבר טיפול מסויים לאחרונה חוץ מהחלפת מצבר?

פורסם

חיזקתימחיבורי קטבים ועדיין המצב לא השתנה.

אני מסובב את המפתח לגמרי והמנוע לאממניע. לוח שעוניםממראה אור גם םנסים דולקים. איןצרעש של סטרטר או רעש כלשהו.

הרכב עבר טיפול לפני כחצי שנה.

אין קודן.ואין אמבולייזר.

פורסם

במצב הזה צריך קצת יותר נסיון ואולי גם עוד בן אדם.

צריך לבדוק חיבורי החשמל בסטרטר.

אם תקין- עם עוד חבר בדוק שמגיע חשמל לסולונואיד הסטרטר בעזרת נורת ביקורת כאשר מסובבים את הסוויץ. אם מגיע חשמל אזי הסטרר תקול. אם לא, בעיה באזור מתג ההנעה.

כמובן את הבדיקה לבצע רק כאשר הרכב לא מצליח להניע ויש להזהר כשמתעסקים בתא המנוע.

לגבי חיבורי החשמל בסטרטר- לרוב מגיע אליו כבל עבה שהוא + קבוע מהמצבר וחוט יחסית דק שנותן חשמל לסולונואיד רק כאשר מסובבים את מתג ההנעה. מינוס בדרך כלל סטרטר מקבל מגוף המנוע/גיר.

אם אין לך מושג על מה אני מדבר ולא יודע מה זה נורת ביקורת- גש למוסך.

• תוכן חדש...