Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פחיות ריח לבית?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

כולנו מכירים את פחיות הריח לרכב. רציתי לדעת, מה מומלץ ואיפה קונים משהו דומה לבית שיחזיק להרבה זמן בכמה שפחות כסף? נירות ריחניים זה לא פתרון אידאלי לדעתי - יש משהו יותר טוב?

אני רוצה שיהיה ניחוח נעים בכל הבית באופן תמידי, בדגש על סלון ומטבח המשמשים יחד כחלל משותף גדול. מדובר בדירה של כ-90 מ"ר.

תודה!

:idea:
פורסם

יש את הבקבוקים האלה עם המקלות ששמים בתוכם על מנת שהריח יתפשט דרכם.

Office_643.jpg

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

יש גם שפיצר שנותן כל זמן קצוב [9/18/36 דק'].

מופעל באמצעות סוללות והמיכלמספיק ל60 יום [כשהטיימר על 36].

המכשיר עצמו עולה כמה עשרות שקלים, ומגיע עם מיכל אחד. אין לי מושג כמה עולה המיכל ללא מכשיר.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

המיכל עולה בסביבות ה20 ש"ח ואכן זהו הפיתרון האידיאלי לריחנים בבית.

אפשר למצוא מייכלים זולים ב10 ש"ח אבל לטעמי אין להם ריחות טובים.

אני באופן אישי בדירה של 110 מ"ר עם חלל גדול של סלון ומטבח מחוברים משתמש ב2 מתקנים כאלו והם עושים את העבודה מצויין.

פורסם

שכחתי לציין שאני לא רוצה שהריח "ייספג" בבית עצמו לעולמים. אם נניח אני רוצה ניחוח אחר, או סתם בא לי להפסיק להשתמש, אני לא רוצה למצוא את עצמי בדירה שבה יש ניחוח מסוים שספוג בה ויישאר כך לתמיד, כמו שקרה לי ברכב הקודם.

הפתרונות האלו לוקחים את זה בחשבון?

פורסם

משהו בסיגנון הזה:

http://www.rami-levy.co.il/default.asp?catid=%7B9B0F04B9-AB2C-40B2-A460-0BA21A1BB6CD%7D&details_type=1&itemid=%7B168CC85E-8476-4C40-AE7B-3E8AED5A1156%7D

יש בכל סופר הקרוב לבית...

בערך 40 ש"ח (לא כולל 2 סוללות) ופחיות החל מ10 ש"ח לזולות ועד ל22 לאיכותיות.

בדר"כ כל הפחיות מתאימות לרוב המתקנים.

בהצלחה לכל המרחרחים.

פורסם
יש את הבקבוקים האלה עם המקלות ששמים בתוכם על מנת שהריח יתפשט דרכם.

[ATTACH=CONFIG]392038[/ATTACH]

נעימים מאוד, אבל הבעיה שכל הריחנים האלו לא עושים כלום כמעט רק אם אתה יושב קרוב אליהם, הריח סתם עולה כלפי מעלה באיזור אולי 1X1 מטרים מהסביבה שהוא מוצב בה.

Opel Adam S 2017

פורסם

אני עכשיו בסופר, ויש כאן את הערכה היקרה יותר של אירוויק שעובדת על ספריי וסוללות והזולה יותר שמתחברת לחשמל ועובדת עם הבושם נוזלי.

מה עדיף?

פורסם

אכן לקחתי את זו. דבר נחמד מאד, אם כי שמתי אותו על התדירות הכי גבוהה (כל 9 דק') כי פחות מזה לא ממש מרגישים. המיכל אמור להחזיק לפחות שבועיים, לא? אין בעיה עם העובדה שהחומרים האלו נמצאים באוויר כל הזמן? אם רק מקור הריח יכול היה להיות טבעי לגמרי..

פורסם
אם רק מקור הריח יכול היה להיות טבעי לגמרי..

תתחיל להפליץ...

:)

אני גם עשיתי שימוש במבשם אויר אלקטרוני בדומה לזה שרכשת עד שאישתי זרקה אותו ביום בהיר אחד (רעשי הריסוס היו מבהילים אותה).

בלי קשר, אני חושב שנרות ריחניים מפיצים את הריח הכי עדין ונעים שמרגיש הכי פחות "מלאכותי\תעשייתי".

אופציה נוספת היא אותם מכשירים שפולטים עשן\אדים בניחוח מבושם לבחירתך.

לסיום אני עושה לאחרונה משהו קצת שונה- מדי 2-3 ערבים אני נותן 2 ריסוסים של בושם (מהמבחר העשיר של אישתי), את הריסוס אני מבצע על............ פתח יניקת האויר במזגן שבסלון, היכן שממוקם הפילטר.

החלל מתבשם מיידית בניחוח אותו בחרתי וגם ביום-יומיים לאחר מכן בעת הפעלת המזגן ניתן עדיין להרגיש את נוכחות הבישום.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...