Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רוצה להסתייע בהכרותכם הטובה עם כבישי הארץ ועם המרחב המוטורי בכלל...

במסגרת עבודה לתואר שני באוניברסיטת תל אביב, אני חוקר אנדרטות לזכר הרוגי תאונות דרכים, המצוים (לרוב) לצד כבישים. מי מכיר/ה מיקומים מדוייקים?

המון תודה,

איתי

פורסם

כביש 5 כשני קילומטר אחרי אזה"ת אפק לכיוון מזרח בצד ימין של הדרך, אנדרטה לזכר ציפי רון שנהרגה בערב פסח לפני שנים מספר.

יהי זכרה ברוך

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בכביש סדום-ערד יש כמה כאלה, לאופנוענים שנהרגו שם (למיטב זכרוני אף אחת מהאנדרטאות אינה לנהגים). אני חושב שזה הכביש עם הכי הרבה אנדרטאות - 8 או 9 על סביבות 30 ק"מ כביש.

פורסם

כביש החוף לכיוון דרום שיוצאים מחיפה אחרי 15 קילומטר אחרי הגשר השני יש שם אנדרטה בצד ימין.

עולים את פרויד יש שני אנדרטות בעליה, אחת מצבה כזאת ואחר כך אתה תראה גג של מכונית מנוסר מונח שם.

שעולים את זכרון יעקוב מהכיוון של בנימינה לפני תחנת דלק דור ישנה אנדרטה.

בכביש שמחבר בין בנימינה לפרדס חנה (כביש מלא דקלים) ישנה אנדרטה מצד ימין אחרי 3 קילומטר.

ופרדס חנה שנוסעים לכיוון בנימינה, אז קילומטר אחרי הכיכר של אגד שהיה פעם שם, ישנם חלקי פח של הונדה סיוויק שחורה לזכר שחקן כדורגל בנוער שנהרג שם.

יהיה זכרם ברוך של כל הרוגי תאונות הדרכים.:mm_shocke

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

1. מכיוון דרום , צפונית למחלף אשדוד (מול המאגר של מקורות) ,(אופנוע).

2. כביש 40 , דרומית לצומת הכניסה למרכז לוד , מול שכונת בנה ביתך.

3. מדרום לכניסה לאלעד , כביש 444 , לזכר 3 הבנות (הלא חגורות , יש לציין) מאותה משפחה שנהרגו ביציאה מאלעד.

4. כביש 2 , 5 ק"מ צפונית למחלף זכרון לבאים מדרום בערך מול מושב הבונים (בהתחלת רכס הכורכר).

5. כביש 40 , בין קסטינה (צומת ק. מלאכי) לצומת פלוגות.

זה כרגע ,בשליפה מהמותן.

פורסם

כביש 40 , בין ביל'ו לרמלה בצומת סתריה , אנדרטה דיי חדשה לחייל .

כביש 40 דרומה מגדרה , אנדרטה לבחור בשם "מורדוך הגדול" - משום מה אני תמיד זוכר את זה.

כביש הערבה , דיי הרבה אנדרטאות , אחת בולטת לקראת יטבתה עם פיאט אונו אדומה מרוסקת עליה.

פורסם

לכיון יבנה מצומת אשדוד, אחרי הפניה ליושבי גדרות מצד שמאל!

ובעליה לירושלים בצידי הדרך, מתקופת מלחמת השחרור [המשורינים] !!!!

בסדנא, עובד....

הידעת:

אם תשפוך טיפת אלכוהול על עקרב, הוא ישתגע ויעקוץ את עצמו למוות!!!!

פורסם

יש קטעים בכביש הערבה שנראים כמו בית קברות...:(

בירושלים בסוף שדרות אשכול (לכיוון האוניברסיטה) יש אנדרטה לזכר אופנוען.

פורסם

נראה לי שהשם שלו, גל ליטבק ז"ל,

אחרי עומר, לכיוון צומת שוקת. בצד ימין, לפני מקום שמוכר כל מיני כדים. יש אוטו מולחם כזה,

(הבחור איבד שליטה, על האוטו, כשאני הייתי בתיכון...).

אני מכיר עוד אנדרטה לזכרו של ילד בן 17 שנדרס בבאר שבע. נמצאת בכביש הראשי של רחוב "גולדה מאיר", ליד עמוד תאורה גדול. הילד נדרס למוות והמשפחה שמה שם מצבה.

סער

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...