Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

דרוש לי רכב קטן ככל הניתן, חובה 7 מקומות, חובה גיר אוטומטי, התקציב הוא כ-30,000 ש"ח (גמיש).

הרכב צריך להיות "נורמאלי" בסטנדרטים שלי (מקורי, שמור, הסטוריית טיפולים מלאה, ללא חוסר של חלקים, ללא "שידרוגים" "שיפורים" "תוספות" וכו')

אני מחפש מזה זמן מה אני מחפש פיזו 307 SW, ורנו גרנד סניק, אולם טרם מצאתי רכב במצב "נורמאלי".

פיאט 500L LIVING היה יכול להיות מעולה, אבל הוא רחוק מחוץ לתקציב.

מבחינת הגודל, לא מפריע לי קטן יותר, אולם אינני רוצה מיניוואן (גדול מידי עבור אשתי).

צריכת דלק לא משנה לי, אמינות לא משנה לי, שנת ייצור לא משנה לי.

ממילא הרכב נוסע פחות מ-5,000 ק"מ בשנה.

רנו לוגאן ירד מהפרק בגלל וטו של אישתי (ספרטני מידי).

יש אלטרנטיבות נוספות שלא חשבתי עליהן?

פורסם

אתה מבקש לרכוש רכב בן למעלה מעשור במצב שסביר שלא קיים, ובמחיר מאד נמוך.

מי שיש לו אחד במצב ובמחיר שאתה מחפש - רוב הסיכויים שהוא לא יחליף אותו כל כך מהר.

ממליץ לך לרכוש 307SW מ-2004 ומעלה במצב ממוצע - ולהשקיע בה קצת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תנסה את המיצובישי ספיסוואגן - ישן אבל אמין (תבדוק התקנת קולר לגיר - שמחזיק בערך 200K לפני שיפוץ)

צריכת דלק סבירה וגודל חיצוני כנ"ל

אתה יכול לנסות לדחוס גם קיה קארנס דור ראשון (יש דגמים עם 6 מקומות ויש עם 7).

רנו גרנד סניק מליסינג 2007 גם תכנס לתקציב שם האחזקה תהיה טיפה יותר יקרה (שים לב טיימינג עולה באיזור 3.5K).

תהנה

פורסם (נערך)

חובה 7 מקומות מלאים? מה עם כיוון של מזדה 626 סטיישן ( 2 מושבים לילדים עם הגב לכיוון הנסיעה) תוכל למצוא גם וולוו s70 סטיישן באותה תצורה. היתרון: נוחים ומפנקים, תחושה של רכב קטן ורחוק ממיניוואן. החסרונות: צריכת דלק ( ואמינות בוולוו). לא גרוע מהאופציות שעלו. התקציב נמוך בהרבה והתמורה לא נמוכה.

עריכה: גם ב307 ואפילו במיניוואנים קטנים המושבים האחוריים קטנים וצפופים מאוד.

עריכה אחרונה על ידי פיני חד
פורסם

מיצובישי ספייסוואגון -אמין וקטן יחסית.אם טופל סדיר - עסקה טובה.

קיה קרניבל - שנתון לפי התקציב. אמנם רכב מיניוואן, אבל לא מרגיש גדול מהותית מרכב פרטי

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

• תוכן חדש...