Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אני צריך לעשות טיפול 30 אלף לספארק שלי שהיא באחריות יצרן (2013).

נאמר לי במוסך שלהם שאם אני לא עושה זאת אצלם אני מאבד את האחריות על הרכב.

האם זה נכון? האם זה חוקי?

פשוט לפי המחירון של UMI הטיפול צריך לעלות מעל 1000 שח. ובמוסכים אחרים אפשר לקבל אותו דבר עם אותם חלקים בחצי מחיר.

כמו כן. לצערי מניסיון עבר בשברולט לא היה טיפול שעשיתי שלא דחפו לי משהו שלא היה במפרט הטיפולים.

פורסם

החוק מאפשר לך לטפל בכל מוסך מורשה משרד התחבורה שתחפוץ, לא חייב במוסך מורשה יבואן.

הבעייה היא שאם תאלץ לממש את האחריות צפוי לך קרב מול היבואן שיגיד לך שלא טיפלו ברכב בהתאם לדרישות היצרן ולכן אין אחריות. בכדי למנוע תקריות ישראבלוף כאלה מומלץ להישאר במוסכי היבואן לפחות עד תום תקופת האחריות, עם כל הצער שבדבר.

אגב, למה טיפול לרכב בן שנה עולה מעל 1,000 ש"ח?

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני יודע שזה הזוי.... אבל הנה הצעת מחיר שלהם:

עבודות

שעתון תאור העבודה שעות מחיר

T1030 טיפול 30000 קמ 210000 קמ. 1.2 264.00

מחיר שעת עבודה : 220 ₪

סה"כ עבודות :

₪ 264.00

אופציה 1 - חלקים מקוריים בלבד

מק"ט תאור כמות מחיר

K13271191 מסנן מזגן GM exp 1 159.00

K96985730 מסנן שמן מנוע 1 35.00

K96464000 מצת RA 7YC 4 117.16

C 11543 נוזל בלמים 1 ליטר פלוס 4 RECALL DOT 2 80.00

C 19286398 שמן מנוע DEX0S-2 1L 4 157.56

סה"כ חלקים : ₪ 548.72

סה"כ מחיר ללא מע"מ: 812.72

18% מע"מ בסך: 146.29

סה"כ לתשלום: ₪ 959.01

פורסם

מסנן מזגן לא חובה להחליף במורשה למקורי.

4 ליטר של שמן מנוע בספארק? אצלי ברכב מנוע 1800 סמ"ק וכולל הפילטר נכנס 2.7 ליטר.

260 ש"ח לשעת עבודה במורשה זה סביר +, השאלה היא אם באמת צריך שעת מוסך מלאה בשביל להחליף שמן, פילטר ו4 פלאגים?

אבל רגע, מה זה הנוזל בלמים עם ה ריקול שכתבו לך שם?

פורסם

מסנן מזגן - אם הוא ללא פחם פעיל אין שום הצדקה למחיר.

ברר בספר הרכב לגבי כמות השמן, נשמע הרבה.

ולדעתי תרים טלפון למוסך מורשה אחר, ולעוד אחד, נסה קצת להתמקח, ותראה אם יש עם מי לדבר. יכול להיות שהמחיר גבוה למורשה, ויכול להיות שלא. למשל על מסנן שמן הם מבקשים מחיר זול.

פורסם

למישהו יש מושג כמה נוזל בלמים אפשר להכניס לתוך ספארק? 2 ליטר נשמע לי ממש הרבה במיוחד לאור העובדה שברכבים גדולים יותר הרבה פעמים צריך פחות מליטר.

פורסם

בספר רכב בסוף אמור להיות כמויות של נוזלים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שמע בלבלת אותי לגמרי.

1. לא מבין מה זה הנוזל בלמים הזה, שכתוב עליו RECALL, והתחליפי שלו נמכר במחיר מטורף? נסה לברר איתם.

2. לא ביררת לגבי כמות השמן במיכל. 4 ליטר נשמע המון. קשה לי להאמין שזו באמת הכמות. שוב, בדוק בספר.

3. לא בדקת לגבי פילטר מזגן. עם פחם, בלי פחם?

4. נסה לבקש הנחה... תמיד מומלץ.

פורסם

האם הטעות היא בכמויות?

מה העלות של החלפת בלמים אצל היבואן?

יש טעות בהצעת מחיר

כך בחשבון שאולי תצטרך לעשות גם בלמים מה שייקר את החשבון הסופי

• תוכן חדש...