Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, הולך לקראת שבוע בפראג עם חבר החודש הזה, אנחנו לא מחפשים שום דבר ספציפי ולכן אני אשמח לשמוע המלצות לכל דבר מעניין בפראג והסביבה (אנחנו נהיה עם רכב שכור כך שהניידות שלנו גדולה).

תודה

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

אם אתם לא מתכוונים לצאת מפראג עצמה (איזורי המרכז, פראג 1, איזור המבצר וכו'), אין טעם לרכב שכור, התח"צ מצוין, והמרחקים קצרים.

שים לב שה-National Museum פתוח חלקית כי הוא עדיין בשיפוצים.

מעבר לזה יש לא מעט אטרקציות תיירותיות.

כמה ימים הטיול?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בית העלמין היהודי, בתי הכנסת כולל של הגולם, הרובע היהודי, ככר השעון והאזור, הליכה למגדל אבק השריפה והאזור, ככר ואצלאב , בית ג'ינג'ר ופרד, גשר קארל, בגדה השנייה המצודה ובה סימטת האלכימאים ובה גם מוזיאון השריון- קסדות ומגינים וכן ממש ליד מוזיאון הצעצועים, מוזיאון המדע. בירה כהה מאוד, כהה, בהירה, מסעדות שהומלצו פה בפורום, מסעדות שלא הומלצו פה בפורום.

מחוץ לעיר- קארלובי וארי, בעיר לא צריך רכב.

פורסם

פנדוב וm3x7r3m3 תודה!

הטיול כמו שרשמתי למעלה יהיה באורך של שבוע, האם האטרקציות המרכזיות בפראג הן מבנים\מקומות תירותיים או שיש מעבר לכך?

כמו כן מה רמת האנטישמיות באזור, לצפות\להמנע מדברים מסויימים? במיוחד במצב הנוכחי? תודה.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

ממליץ מאוד לשקול יציאה לאיזור הקארלובי וארי, באמת נופים נהדרים וטבע טוב. התחבורה הציבורית נהדרת, ואפשר להנות מהליכות בעיר. ממליץ מאוד על רשת המרכולים ALBERT, מחירים זולים והוגנים - הרמי לוי של הצ'כים, בסטנדרט מחירים אירופאי ;)

מה שאני יכול להוסיף לכל הנכתב לעיל - גשר קארל בלילה וביום, נקודות מבט מאוד מעניינות. מבט 360 על העיר מלמעלה ממגדל הטלויזיה ZIZKOV TOWER. ביקור בבניין המרקד THE DANCING HOUSE, הקיר של ג'ון לנון, התיאטרון השחור, תיאטרון הצללים יכול להיות מאוד מעניין. מבחינה מוטורית, מוזיאון סקודה. שווה מאוד לבקר ב-PRAGUE FOUNTAINS, יש כאלה גם בברצלונה ועוד הרבה מקומות בעולם, מחזה יפה.

שתה בירונת, תהנה !

If you can dream of something, you can achieve it

הייתי עם הגברת, אני חושב שאם הייתי מזכיר את המילים ״רכב״/״פורום״/״ניקוי״ הייתי ישן בספה או בטרקלין ;)
פורסם

אומנם הייתי בפראג ב2010,אבל לא חושב שהשתנה יותר מדי - לא ממש ראיתי סממנים לאנטישמיות שם,מרבית האוכלוסיה מסבירת פנים ונעימים.

מצטרף לכל ההמלצות,אם תסע בתח"צ\רכבת תשמור על הכרטיס,יש שם סמויים שבודקים את רוב האנשים,ומי שמחליק - חוטף קנסות יפים.

ההערה הכי חשובה - תיזהר מכייסים!!! לא חסר שם הזויים ברחוב שפתאום באים לחבק\ללחוץ יד סתם ככה משום מקום.

עוד דבר - מזג אוויר,כדאי לקחת בחשבון - די לא צפוי,הייתי באמצע יולי,טיילנו בחום נעים (27C) וממש פתאום באמצע הצהריים משום מקום,גשם זלעפות במשך 20דקות.

תהנה :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם
הקיר של ג'ון לנון,

מה זה?

הייתי בפראג לפחות 4 פעמים ואני לא מאמין שפספסתי משהו עם שם כזה...

פורסם

הקיר של ג'ון לנון הוא קיר שעליו יש גרפיטי שקשורים לג'ון לנון.

כמו גשר המנעולים בנמל ת"א שעליו יש מנעולים, אך פחות מעניין.

כמו שולחן של ילדה בבי"ס שמלא בכתובות של ג'סטין טימברלייק.

כמו מעבר חצייה בפתח תקווה שמישהו יכתוב על הקיר ליד "אבי רואד" וזה יהיה המעבר של הביטלס.

יש הסבורים שזה אתר תיירות ראוי, בטח שתו אביסינת לפני כן.

פורסם

מוזיאון סקודה לא נמצא בפראג.

אני הייתי 4 ימים והספיק לי, הייתי מוסיף גם את גן החיות בפראג, חצי יום מהנה מאוד, אחד המקומות הבודדים שלקחנו תח"צ אליו, לרוב המקומות הלכנו ברגל.

יש גם כמה וכמה קתדרלות אם זה מעניין אותך, יש את המוזיאון היהודי, בית הכנסת הספרדי המרשים, בית הכנסת אלטנוישול ועוד.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

גן החיות של פראג. אחד היפים ביותר באירופה ולא דומה בכלל למכלאות שאתה מכיר בארץ.

אם אתה הולך אז תפנה כמה שעות.

http://www.tripadvisor.com/Attraction_Review-g274707-d276251-Reviews-Prague_Zoo_Zoo_Praha-Prague_Bohemia.html

ועוד אטרקציות בפראג לפי המלצות הגולשים :

http://www.tripadvisor.com/Attractions-g274707-Activities-Prague_Bohemia.html

עריכה אחרונה על ידי liork1
פורסם

יש שם גם ערבים, אבל אותם פשוט לא מעניין ישראל או לא ישראל, מעניין אותם שיש להם בית ועבודה.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מישהו יכול לספר מידע לגבי העישון שם? (סיגריות, לכל המתחכמים), הבנתי שזו אחת המדינות הכי מעושנות באיחוד האירופי ושהעישון נמצא בכל מקום, מסעדות, בארים, פאבים וכל מקום בעצם, האם כך הדבר?

• תוכן חדש...