Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ורציתי לדעת האם זה השמן המומלץ לרכב הזה לדעתכם - רכב עם קרבורטור שעשה קרוב ל 100K - בדר"כ אני מחליפה ל קסטרול GTX הזה שאגב הוא מינרלי לפי מה שהבנתי ולא חצי סינטטי.

הבעיה שהתקשרתי לשירות לקוחות של רנו והם טוענים שלרכב הזה בניגוד לספר טיפולים ולהמלצות בו - יש לשים שמן קסטרול TXT חצי סינטטי 10W40 - אז מה דעתכם ????

באוטו דיפו בטיפול שביקשתי מצויין אמנם 10 על 40 אבל יש תוספת של תוסף לדלק של STP - אז אני מבולבלת נורא עכשיו.

לפי מה שאני יודעת בשנים האחרונות מילאתי רק קסטרול GTX 20 X50 ולא היו בעיות ללא תוספים כלשהן לדלק או למנוע.

תודה. :shock:

פורסם
ורציתי לדעת האם זה השמן המומלץ לרכב הזה לדעתכם - רכב עם קרבורטור שעשה קרוב ל 100K - בדר"כ אני מחליפה ל קסטרול GTX הזה שאגב הוא מינרלי לפי מה שהבנתי ולא חצי סינטטי.

הבעיה שהתקשרתי לשירות לקוחות של רנו והם טוענים שלרכב הזה בניגוד לספר טיפולים ולהמלצות בו - יש לשים שמן קסטרול TXT חצי סינטטי 10W40 - אז מה דעתכם ????

באוטו דיפו בטיפול שביקשתי מצויין אמנם 10 על 40 אבל יש תוספת של תוסף לדלק של STP - אז אני מבולבלת נורא עכשיו.

לפי מה שאני יודעת בשנים האחרונות מילאתי רק קסטרול GTX 20 X50 ולא היו בעיות ללא

תוספים כלשהן לדלק או למנוע.

תודה. :shock:

בעבר, שמנים בצמיגות נמוכה לא היו פופולאריים והיו מאוד יקרים. היות ובעשור האחרון השתנו לא מעט דברים בכל מה שקשור לצמיגויות שמנים (זמינות, מחיר, יחס עלות מול תועלת) טרחו מרבית היבואנים לבצע את השינויים הנדרשים בספר הרכב ובשיגרת הטיפולים.

הספר רכב שלך הוא ספר ישן ובו רשומים נתונים שרלוונטיים לעבר. כיום נהוג לעבוד עם שמנים בצמיגות יותר נמוכה לצורך חיסכון בדלק ומנוע שקט יותר.

באם תעברי לשמן דק יותר (צמיגות נמוכה יותר, למשל 10W40 או 15W40) תיתכן הרעה קלה (אם בכלל) בתצרוכת השמן של המנוע (אם קיימת) אך פעולת המנוע בבוקר תהיה מעודנת יותר ובטמפרטורת עבודה סביר להניח שגם כן תרגישי בפעולת מנוע חלקה יותר.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

גם את מאלה שמאכלים אותם לוקשים באוטו דיפו,לכאורה נראה שהטיפול זול אך בסוף עולה ביוקר.

אפרט:1]מוצרים זולים שלא עפי המלצות יצרן דבר שגורם לבלאי מואץ של המנוע זיופי מנוע [מצתי דנסו הידועים לשמצה] תשלום לבעלי מקצוע אחרים כדי שיפתרו את התקלות [יקרעו במחיר , כי את לקוח מזדמן ]

2]החלפת שמנים ופילטרים מצתים שלא עפי הצורך - רוב האנשים לא יודעים זאת אבל בכל טיפול לא מוחלפים כל הפילטרים השמנים מצתים אלא עפי זמנים שנקבעו עי היצרן לכן ישנו טיפול שבו מוחלף שמן + פילטר באחריו יתווסף פילטר דלק וכן הלאה לכן אם הרכב מטופל עפי הסטוריה אחזקתו זולה יותר.

3]מקצועיות - האדם שמבצע את הטיפול עובד כאוטומט ללא שימת דגשים על נקודות בטיחותיות כמו נזלות שמן ,חופשים במע" היגוי ,לכל רכב והדגש המיוחד שלו והרגישות שלו.

" ותחשבו על זה "

I LOVE PEUGEOT CITROEN CARS

פורסם
מוצרים זולים שלא עפי המלצות יצרן דבר שגורם לבלאי מואץ של המנוע זיופי מנוע [מצתי דנסו הידועים לשמצה]

מצתי דנסו הם מן הטובים בעולם (ולא זולים במיוחד) - זה שלך היתה בעיה איתם זה כבר סיפור אחר.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

כמו שצינתי "מנסיון" לא רק שלי משיחות עם בעלי מקצוע נוספים הפלגים האלה צוינו לרעה,גורמים לזיופי מנוע לאחר זמן קצר.

I LOVE PEUGEOT CITROEN CARS

• תוכן חדש...