Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיז'ו 308 כרכב שני למשפחה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע יש בבעלותי את האחות הקטנה של ה308, ה207, שמבוססת על אותו מנוע וגיר, החסרונות היחידים שאני מוצא בנסיעה ברכב הם שהמנוע רועש ולא חסכוני בדלק, אני בממוצע עושה 1\11-12 ואני משער שה308 יותר כבדה, יש למנוע כוח זמין מתי שתצטרך אבל הוא לא מטוס, אני משער שאם תלך על גרסת הטורבו תרגיש הרבה יותר כוח זמין וה308 תפנק אותך כמו שרק צרפתייה יודעת, בעבר הייתה לי 206CC 2002 עם הAL4 המיושן יותר, יש הבדל בהרגשה ונראה שהAL4 בשנתונים הגבוהים כבר לא בעייתי כמו בעבר, אני לא חווה בעיות איתו, רק צריך להתרגל להעברות שלו שהם לא כמו במאזדה או בגיר יפני סטנדרטי.

עברתי לסקייטבורד

פורסם
כרגע יש בבעלותי את האחות הקטנה של ה308, ה207, שמבוססת על אותו מנוע וגיר, החסרונות היחידים שאני מוצא בנסיעה ברכב הם שהמנוע רועש ולא חסכוני בדלק, אני בממוצע עושה 1\11-12 ואני משער שה308 יותר כבדה, יש למנוע כוח זמין מתי שתצטרך אבל הוא לא מטוס, אני משער שאם תלך על גרסת הטורבו תרגיש הרבה יותר כוח זמין וה308 תפנק אותך כמו שרק צרפתייה יודעת, בעבר הייתה לי 206CC 2002 עם הAL4 המיושן יותר, יש הבדל בהרגשה ונראה שהAL4 בשנתונים הגבוהים כבר לא בעייתי כמו בעבר, אני לא חווה בעיות איתו, רק צריך להתרגל להעברות שלו שהם לא כמו במאזדה או בגיר יפני סטנדרטי.

בנוגע לצריכת הדלק,

יצא לי לנהוג בסיטרואן C3 בנזין שנת ייצור 2014 ליומיים. ניצלתי את האוטו לנסיעות ממעלה אדומים לבן גוריון, תל אביב וחזרה למעלה אדומים. בנסיעה יש עליות, פקקים, ירידות. נסיעות עם מזגן ולבד באוטו רוב הזמן. צריכת הדלק הפתיעה אותי מאוד.

טיפסתי את מחשב הדרך ביום הראשון ולפני שהחזרתי את האוטו בדקתי את הצריכה הממוצעת. המחשב הראה 1:16.4. גם אם נניח והוא אופטימי במקצת (והוא די מדייק) זו צריכת דלק יפה. נסעתי איתו כ-300 קילומטר על קצת יותר מרבע מיכל דלק.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

גם אנחנו עם 207 (אותו מנוע גיר) צריכת דלק בנסיעה מעורבת 1/12 במקרה הטוב. סה"כ הרכב נחמד אני לא אוהב את הגיר ,יש כאלה שכן. תנהג בו קצת תראה עם זה מתאים לך. מבינת בעיות אמינות הרכב שלנו שנת 2008 ללא תקלות עד כה.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

תוודא שהוחלף הטורבו , תוודא שבוצע קיט מלא של מערכת הטיימינג בשנתיים האחרונות, מעבר לזה לבדוק אם היתה תופעה של פיח בשסתומי פליטה, אחרי טיפול הטיימינג זה אמור לחלוף

פורסם

אז ככה. הייתי היום שוב בלובינסקי טרייד ועברתי עם הסוכן על מכוניות במחשב. יש המון. חלקן עומדות לא מעט זמן במגרשי החברה. נראה לי שהם עמוסים במכוניות כאלה עד מעל הראש וכנראה בגלל זה המבצעים עליהן עכשיו.

נורא התאכזבתי לראות שאין דבר כזה פיז'ו 308 עם היסטוריית טיפולים נקייה. בחיי שעברתי עם הסוכן על כל-כך הרבה מכוניות 2009-2010, כולן ליסינג של פריים ליס מטופלות במוסכי החברה ופשוט אין מכוניות "נקיות" לגמרי. לא משנה אם זה מכוניות עם מעט קילומטראז' או מכוניות טחונות בנסועה. אגב קיבלתי שירות סופר-מצויין בלובינסקי בפ"ת והסוכן שטיפל בי היה סופר-סבלני וממש אחלה גבר, וממש נתן לי לעבור בעצמי במחשב על ההיסטוריה של כל רכב ולא דחק בי או האיץ בי.

בכל אופן בכולן ללא יוצא מן הכלל תקלות חיישנים למיניהם, תקלות בגיר, תקלות במיזוג. פשוט כולן. לא הצלחנו למצוא אחת שלא עברה טיפולים מיוחדים.

בסופו של דבר מצאנו רכב משנת 2010 שנכנס לתקציב שלי ושבאופן *יחסי* לא היו בו הרבה תקלות. אני אשמח אם תוכלו לייעץ אם שווה להתקרב אליו. מעבר לטיפולים שגרתיים, בוצעו בו העבודות הבאות:

1. המזגן לא מקרר והוחלף בו בית התרמוסטט.

2. הלקוח התלונן על נזילת שמן ובאבחון נמצחאה נזילת מים חזקה מאטם למותח אידראולי של הטיימינג והתיקון כלל פירוק והרכבה של מותחן מתיחה תזמון+הח' אטם מ"מ:נזילת שמן חזקה מאטם למותחן אידראולי של הטיימינג.

3. יש גם החלפת מצבר כשהרכב רק שנה על הכביש אבל רשום שהמצבר נמצא פגום. שנתיים לאחר מכן שוב החלפת מצבר, אבל זה כבר נראה לי בגדר הסביר.

הדבר שהכי מדאיג אותי זה סעיף 2.

מלבד אלה רק טיפולים שגרתיים. עדיין לא נסעתי על הרכב, הוא לא היה נמצא בפ"ת אלא צריך להביא אותו מסניף אחר.

מה אתם אומרים ?

• תוכן חדש...