Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

התקלקל אצלי ברכב סליל הצתה במנוע והחלפתי אותו במוסך. מכיוון שהמחירים לא זולים והבנתי שממולץ להחליף את כל הסלילים ברגע שאחד התקלקל. רציתי לשאול 2 דברים:

1. האם מותר לקנות מ-ebay רכיבים כאלו? כי המחיר של רביעיית סלילים יותר נמוך מהמחיר שביקשו במוסך בשביל להחליף אחד...

2. יש מקום ממולץ לקנייה בארץ בזול ובאמינות רכיב כזה.

3. אחרי שאני משיג את הרכיבים האם כדאי להחליף את כל הסלילים או לחכות שאחד "ילך" ואז להחליף את כולם.

למען הסר ספק כבר החלפתי את הסליל התקול אני חושב מה לעשות עם שאר הסלילים

תודה

פורסם

1 תצפה שבחודש הקרוב, אם לא בשבוע הקרוב, כולם ילכו לך, אז אין מה לחכות להחלפה.

2 אפשר לקנות באיביי אבל רק איכותיים, אחרת תוך כמה חודשים תהיה באותו צרה. שים לב ל1: יש סיכוי טוב שעד שהם יעברו מכס ושות תצטרך להחליף עוד אחד

3 שים לב ל1, אין לך מה לחכות

4 אין לך מקט על החשבונית?

5 אפשר לקנות איכותיים בארץ באזור 200-250 שח, לא איכותיים גם בפחות

פורסם

תודה,

כמה שאלות תגובה:

לגבי 1 מקסימום אוטובוס כמה ימים נחייה.

לגבי 2 : א. בטוח שאין צורך באישור מהמכס\משרד התחבורה\מוסכניק מראש או אחרי שמגיעה החבילה (אני אשמח לקישור כי אני קצת מפחד מהנקודה הזאת).

ב. איך אני יודע אם זה איכותי (יש מדד מקובל\חברה מומלצת?)

לגבי 4: לא...

1 תצפה שבחודש הקרוב, אם לא בשבוע הקרוב, כולם ילכו לך, אז אין מה לחכות להחלפה.

2 אפשר לקנות באיביי אבל רק איכותיים, אחרת תוך כמה חודשים תהיה באותו צרה. שים לב ל1: יש סיכוי טוב שעד שהם יעברו מכס ושות תצטרך להחליף עוד אחד

3 שים לב ל1, אין לך מה לחכות

4 אין לך מקט על החשבונית?

5 אפשר לקנות איכותיים בארץ באזור 200-250 שח, לא איכותיים גם בפחות

• תוכן חדש...