Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד לפני משלוח מוצר במשקל 300-400 גרם לאיטליה. הקונה מעוניין שאני אשלח ב-EMS ומוכן לשלם את ההפרש (105 שקל לעומת 15 שקל)

בגלל ההפרש ההזוי, חשבתי שאולי כדאי לבדוק אפשרויות אחרות שיתנו תמורה טובה יותר למאה שקלים.

האם DHL/UPS/FEDEX רלוונטיים למשימה? האם בכלל אפשר לשלוח שם בתור לקוח מזדמן? חפרתי את האתר של DHL ולא הבנתי איך אני יכול לשלוח חבילה דרכם.

האם יש דברים מיוחדים שכדאי לדעת לפני שליחת חבילה לאיטליה?

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

אני יודע שהדואר שלהם חרא, אפילו יותר משלנו. אז אם EMS בסופו של דבר מגיע דרך הדוארדרעק של איטליה, הייתי נמנע ושולח דרך UPS ודומיהם.

פורסם

אקספרס דרך DHL ודומיו לדעתי יעלה לך (למשקל הזה) מעל 200ש"ח (מעטפה עולה סביב ה140)

תתקשר ותבדוק.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

פעמיים יצא לי לקבל בdhl מוצר שהוזמן מאיביי, באחד זכור לי שהיה כתוב שמחיר המשלוח הוא כמעט 40 דולר.

מעל 200 זה נשמע סכום ממש הזוי, אבל אם כך, כנראה ניצמד לems שאמור לקחת עד 14 יום.

בכל אופן, כרגע מעדכנים את מחירון הדואר, נקווה שלטובה.

פורסם

לגבי 200 - אני רק מנחש כי כתבת 300-400גרם וזה כבר משמעותי (לא סתם מעטפה)

שוב אם לא תתקשר,לא תדע :)

ובהצלחה עם ה EMS (רואה עליו רק תלונות בדף פייסבוק מפעם לפעם)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

התלונות למיטב ידיעתי לרוב הן על ההתנהלות בארץ.

כאשר הכי מציק לכולם זה עניין המכס ודרישות התשלום.

פורסם

ביררתי ו dhl דווקא שפויים יחסית וביקשו 139 שקל.

ups עברו את ה-200

פדקס ביקשו יותר מ400, אחרי שהבעתי פליאה המוקדן אמר "שניה, שניה" ונתן מחיר חדש של 240 שקל.

פורסם

באתר דואר ישראל יש הודעה שמשנים את המחירים.

אני מחכה לראות מה יהיה המחיר החדש ל EMS. אם ישאר אותו הדבר או יעלה, נשלח ב DHL (שמתחייבים ליום עסקים אחד, לא כולל יום האיסוף.)

אם המחיר לEMS ירד, אשלח בEMS

פורסם

נשמע לי מוזר שעבור 300-400 גרם בEMS המחיר כ"כ גבוה.

אני שלחתי חבילה של 4 קילו לספרד בשבוע שעבר והמחיר היה כולל ביטוח כולל הכל דואר שליחים 3 ימים 160 ש"ח.

פורסם

חברים, לבסוף החבילה נשלחה ב-EMS. העלות הייתה 106 שקל.

לקחו ממני מספר טלפון כדי לשלוח SMS לעדכונים במיקום החבילה. במקביל יש לי גם את האפליקציה trackchecker בפלאפון.

החבילה נשלחה ביום ראשון בבוקר. כבר באותו היום בערב קיבלתי SMS שמבסר שהחבילה יצאה מהארץ.

ביום שני לא היו עדכונים בשום מקום.

ביום שלישי קיבלתי SMS שהחבילה נשלחה לתהליך שחרור מכס באיטליה.

כרגע מופיע סטטוס באתר האיטלקי שהחבילה נמצאת במילאנו. אני מעריך שתוך ימים ספורים תגיע ליעדה. מכאן זה כבר עניין של דואר איטליה.

סה"כ שירות טוב, אבל יקר מאוד ביחס לדואר אויר רגיל. אם כי המחיר סביר ביחס לשירותים המקבילים ברמתם.

תודה לכולם.

• תוכן חדש...