Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקריאה פה בפורום הבנתי שצריך לשטוף את הרכב כך:

1. עם כפפת מיקרופייבר. (עד היום השתמשתי בספוג מזרן בצבע צהוב.)

2. לקנות סבון יעודי לרכב. (עד היום השתמשתי בסבון כלים פריי.)

3. לגבי ניגוב החלונות אני משתמש בג׳ילדה שהיא רטובה, אבל תמיד נשאר לי סימנים ושומן על החלונות. אני פשוט לא יכול לסבול את זה. (יש איזה חומר שאיתו ניתן לנקות ושלא ישאיר סימנים ושומן על החלון?)

4. את הדשבורד ואת לוח השעונים כולל כפתורי המזגן אני מנגב עם עיתון או נייר סופג וכמובן ספריי חלונות.

חשוב לי לשמור על הרכב, אבל מצד שני לא לצאת עם נזק בכיס.

אשמח לקבל הדרכה נכונה לכל שלב כיצד עליי לפעול ואיזה מוצר לקנות.

תודה

פורסם

1. קרא פה את החלק על שטיפה (אביזרי שטיפה)

2. סבון ייעודי לרכב פה.

3. כדי לנקות את כתמי השומן אתה יכול להשתמש באלכוהול מדולל (IPA) או בסבון כלים.

4. הכי טוב לנקות את הדשבורד עם נוזל לניקוי כללי שמיועד בדרך כלל לדילול (APC) ואז לתת הגנה עם חומר ייעודי (למשל flash dash שהוא זול וטוב).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
1. קרא פה את החלק על שטיפה (אביזרי שטיפה)

2. סבון ייעודי לרכב פה.

3. כדי לנקות את כתמי השומן אתה יכול להשתמש באלכוהול מדולל (IPA) או בסבון כלים.

4. הכי טוב לנקות את הדשבורד עם נוזל לניקוי כללי שמיועד בדרך כלל לדילול (APC) ואז לתת הגנה עם חומר ייעודי (למשל flash dash שהוא זול וטוב).

לגבי 3. ממש פשוט לשטוף את החלונות עם סבון כלים וסתם סמרטוט?

ואיך אני יוריד אח״כ את הסבון מהחלון?

פורסם
אני מנקה את החלונות עם הספריי הכחול של החלנות ומנגב עם סמרטוט ואין סימנים ואין כלום

אתה משתמש בסמרטוט מיקרופייבר?

פורסם

סמרטוט רגיל הצהוב של הכיור, כמובן רק על החלונות אני מדבר שאר האוטו זה עם מיקרופייבר ועם סבון מתאים

Using Tapatalk

פורסם
סמרטוט רגיל הצהוב של הכיור, כמובן רק על החלונות אני מדבר שאר האוטו זה עם מיקרופייבר ועם סבון מתאים

שניה, תן לי להבין. אתה משתמש עם מיקרופייבר לניגוב לאחר השטיפה?

או שאתה שוטף עם סבון ועם המטלית מיקרופייבר?

פורסם
שניה, תן לי להבין. אתה משתמש עם מיקרופייבר לניגוב לאחר השטיפה?

או שאתה שוטף עם סבון ועם המטלית מיקרופייבר?

מצטער שכחתי לענות.

אני מסבן עם כפפת מיקרופייבר ומייבש עם מטלית מיקרו פייבר.

Using Tapatalk

פורסם
מצטער שכחתי לענות.

אני מסבן עם כפפת מיקרופייבר ומייבש עם מטלית מיקרו פייבר.

אין בעיה. אוקיי תודה רבה. עזרת לי מאוד!

ולגבי החלונות, אתה ממליץ לנקות עם ספריי חלונות של סנו ומטלית מיקרופייבר?

או עם מטלית צהובה של הכיור במטבח?

פורסם

אני מנקה עם המטלית הצהובה של הכיור וזה עושה את העבודה יופי לדעתי גם עם מיקרופייבר יעבוד אותו דבר, בסופו של דבר גם עם מיקרופייבר וגם עם המטלית של הכיור החלון נקי בלי סימנים של נוזלים שהתייבשו אז זה לא משנה , מה שיש לך בהישג יד .

Using Tapatalk

פורסם

כבר שנים רבות שאני עוסק בניקיון הבית, פעם ראשונה אני קורא פה שיש מטלית לכיור.

מישהו יכול לפרסם לינק למוצר? :)

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם
כבר שנים רבות שאני עוסק בניקיון הבית, פעם ראשונה אני קורא פה שיש מטלית לכיור.

מישהו יכול לפרסם לינק למוצר? :)

אז מה לנקות את החלנות עם מיקרופייבר שעולה הרבה כסף בישביל העוונטה?

Using Tapatalk

פורסם

אין מטלית לכיור...בטח התכוונת למטליות מיקרופייבר הפשוטות של סנו וזה בסדר לנקות איתן חלונות, כל זאת בתנאי ששומרים על המגבת ומטפלים בה כמו שצריך.

אני מנגב חלונות עם מגבות די איכותיות לא בשביל ה"עוונטה", שאגב, מי שיודע מה זה אומר, מוזמן לפרש את זה פה כי אין לי מושג.

אני רוצה לשמור על החלון כמה שיותר נקי משריטות, כמובן שזה בלתי אפשרי שלא לשרוט לחלוטין אבל לפחות להקטין את האפקט למינימום.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם
אין מטלית לכיור...בטח התכוונת למטליות מיקרופייבר הפשוטות של סנו וזה בסדר לנקות איתן חלונות, כל זאת בתנאי ששומרים על המגבת ומטפלים בה כמו שצריך.

אני מנגב חלונות עם מגבות די איכותיות לא בשביל ה"עוונטה", שאגב, מי שיודע מה זה אומר, מוזמן לפרש את זה פה כי אין לי מושג.

אני רוצה לשמור על החלון כמה שיותר נקי משריטות, כמובן שזה בלתי אפשרי שלא לשרוט לחלוטין אבל לפחות להקטין את האפקט למינימום.

עוונטה בשפת העם = פוזה .

בקיצור מה שאני אומר הוא שבחיים לא היה לי שריטות על החלונות כתוצאה משימוש בסמרטוט צהוב רגיל של הכיור.

כל אחד שיעבוד איך שהוא חושב לנכון ,אבל אני חושב שאיפה שאפשר לחסוך בלי כל מיני מוצרים מיוחדים ויקרים ובסופו של דבר מגיעים לאותה תוצאה אז למה לא?

Using Tapatalk

• תוכן חדש...