Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך מייסבים ראשיים למנוע הונדה שיושבים בגל הארכובה, ביררתי באתרים בארה"ב כמה הם עולים ומצאתי שכל חצי מייסב מקורי! עולה 10 דולר, סך הכל אני צריך 10 חצאי מייסבים, 10X10 שזה יוצא בערך 100 דולר בשקלים 346 ש"ח.

הייתי אומפטימי ואמרתי עדיף שאני יקנה את החלק בארץ ואני יקבל אותו ללא בעיות מיד וביד, הייתי אופטימי ואמרתי שבארץ ימכרו לי את החתיכת ברזל המסכנה הזאת במחיר כפול, סך הכל חשבתי יעלה לי 700 ש"ח, אמרתי לא נורא... אני יספוג את זה כמה שזה כואב אני חייב אותם, אבל מסתבר כשביררתי בהונדה כמה עולה המייסבים האלו עזבו שאף אחד בארץ לא קונה אותם ולא צריך אותם לקח להם יומיים למצוא מק"ט של המיסביים, אמרו לי בלי בושה שכל ה-10 מייסבים יעלו לי 2200 ש"ח שזה 635 דולר וזה יגיע בעוד 10 ימים בארץ.

בארה"ב כל מייסב עולה 35 ש"ח

בארץ הוא עולה 220 ש"ח

ואני שואל מי נותן לזה יד? לתת ליבואן בארץ לעבוד על האזרחים ולתקוע להם מחירים הזויים בשום חוצפה ואף אחד לא עוצר אותם זה פשוט לא הגיוני זה הרי עולם תחתון ואין מילה אחרת לזה.

זהו פרקתי... יודע שהנושא נטחן אבל הייתי חייב.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

עזוב תזמין מrockauto וסגור עניין, ההונדה פרלוד שלי מ0נבנת מחדש בעזרת רוקאוטו ואני מבסוט ומופתע מהשירות שלהם חבלז))

ומחירים ברצפה

פורסם

אתה יודע שרוצים 2100 שקל ליפני מע"מ במוסך ארתור על טיימניג+משאבת מים + עבודה לסיויק 98?

לפחות בהחלפת שמן גיר היו זולים

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

מכיר את האתר ואת המקט"ים משם בעל פה :-) לצערי לא שולחים לארץ, רק לארה"ב.

אני לא מבין איפה הגופים במדינה הזאת שאמורים לשמור שלא יעבדו עליי במחירים, הרי זה שוד אמיתי לאור יום ממש

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אתה צודק, יותר זול להזמין מחו"ל אפילו אם זה עולה משלוח ומכס ומע"מ...

אצלי בביואיק נפל החלון והמנוע שלו כבר חלש אז החלטתי להחליף גם את המנגנון וגם את המנוע, אז ביררתי כמה עולה חדש משופץ ומפירוק.

אני יתחיל מהקטן לנמוך מנגנון ומנוע משופץ 450 ש"ח.

מפירוק 750 ש"ח וחדש 1450 ש"ח!!! חשבו שיכולים לעשות עליי קופה

אז הזמנתי חלקים מחו"ל מנגנון חדש ומנוע חדש עלו לי 417 ש"ח כולל משלוח ומכס....

אני מעדיף לנסוע עם חלון סגור ולחכות את השבועיים שלוש ולא לשלם את המחירים האלה...

אם משווים חסכתי פה 1000 שקל!!!

Buick La Sabre 2002 V6 3800cc

פורסם

כל הכבוד לך על החיסכון, הבעיה שלי שאני צריך הרבה חלקי מנוע ועושים עם זה בעיות בכניסה לארץ עם נתפס, אפילו לא בהכרח שאלו יהיו חלקי בטיחות,

חבר שלי הזמין מארה"ב גל הינע(קראנק) משומש לרכב שלו בתאריך 27.3.14 והקראנק עדיין לא אצלו בגלל אישורים של משרד התחבורה והמכס שעושה את החישובים שלו כמה הוא חייב להם, זה פשוט בדיחה כמעט 3 חודש לחלק מנוע משומש ועדיין לא קיבל אותו, פשוט התעללות באזרחים.

כל יום מבקשים ממנו טופס חדש, אישור חדש, קבלה חדשה, פרטים חדשים, וגם כמה פעמים נאבד להם הטפסים שהוא שלח, פשוט ביזיון לא נסבל.

פורסם
כל הכבוד לך על החיסכון, הבעיה שלי שאני צריך הרבה חלקי מנוע ועושים עם זה בעיות בכניסה לארץ עם נתפס, אפילו לא בהכרח שאלו יהיו חלקי בטיחות,

חבר שלי הזמין מארה"ב גל הינע(קראנק) משומש לרכב שלו בתאריך 27.3.14 והקראנק עדיין לא אצלו בגלל אישורים של משרד התחבורה והמכס שעושה את החישובים שלו כמה הוא חייב להם, זה פשוט בדיחה כמעט 3 חודש לחלק מנוע משומש ועדיין לא קיבל אותו, פשוט התעללות באזרחים.

כל יום מבקשים ממנו טופס חדש, אישור חדש, קבלה חדשה, פרטים חדשים, וגם כמה פעמים נאבד להם הטפסים שהוא שלח, פשוט ביזיון לא נסבל.

מסכים איתך לחלוטין ידידי.

זה ידוע שבחלקי מנוע ובטיחות המכס עושה בעיות ותופס על זה טרמפ של תשלום.

צריך לדעת איזה חלקים לייבא ואיזה כדאי לקנות בארץ, למשל אני קניתי בארץ בולמי זעזועים מאחר והמחיר שלהם היה אותו מחיר כמו חדש מחו"ל.

לצערי חבר שלך היה צריך לקנות את הגל הינע פה בארץ.

Buick La Sabre 2002 V6 3800cc

פורסם

תעשה סופ״ש קצר בחו״ל ותביא את כל החלקים שתצטרך איתך. כבר קרה לי ששלחתי לארץ חבילה וביקשו 50% מערכה מיסים, ביקשתי שיחזירו חזרה לשולח ובמקום לשלם את הכסף למדינת ישראל טסתי לאסוף את החלקים ועשיתי טיול על הדרך.

פורסם

חבר שלי חיפש המון זמן את הקראנק בארץ, אך מכיוון שיש לו רכב די נדיר לא היה ברירה אלא להזמין מחו"ל.

כשתבינו כבר הגענו למצב שמוכנים לשלם 50% על כל דבר שקונים, רק שזה כבר יגיע אלינו לידיים!

רוב החלקים שאני רוצה להביא מגיעים מארה"ב, רק הטיסה לארה"ב תעלה מעל 1K דולר, לא בא בחשבון.

פורסם

לצערי יש המון עיכובים בגלל ביורוקרטיה ודברים הזויים שלא בהכרח קשורים לבטיחות בכלל. הזמנתי דרך איביי מן ספוג ארוך שמתמגנט לדלתות הרכב שמונע מכות מפתיחת דלתות של רכבים שחונים במקביל. נחש מה? הספוג עבר בדיקה של משרד התחבורה והמכס (שחלילה לא יגרום נזק למנוע כניראה) וחויבתי לשלם כמעט 30% מערך המוצר שעלה לבד כולל המשלוח 350₪ בערך.

פורסם

גם אני יכול להזדהות איתך. כבר שנים שאני כמעט ולא רוכש כלום בארץ.

אין באמת תחרות למבחר ולמחירים בחו"ל. נכון, הבירוקרטיה בארץ מעצבנת, המיסוי הזוי, וצריך לחכות לא מעט זמן עד להגעת הרכיב, וגם לעבור את התהליך המייסר של אישור משרד התחבורה לעיתים.

כפי שגם צוין מעלי, גם אני כבר נסעתי לחו"ל על מנת להביא כמה חלקים לרכב שהמחיר בארץ היה פשוט שערורייתי.

M-TECH E46

פורסם
מכיר את האתר ואת המקט"ים משם בעל פה :-) לצערי לא שולחים לארץ, רק לארה"ב.

אני לא מבין איפה הגופים במדינה הזאת שאמורים לשמור שלא יעבדו עליי במחירים, הרי זה שוד אמיתי לאור יום ממש

היום אין לזה משמעות, תשלח דרך שיפיטו

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...